به گزارش قدس آنلاین، یکی از اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم شناسایی در راستای اخذ مالیات از خانه های خالی و لوکس در کشور بوده که در طی سال های اخیر اقدامات قابل توجهی نیز در این حوزه صورت گرفته است.
موضوعی که کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به وجود ۴.۷ میلیون خانه خالی و خانه دوم در کشور، گفت: اخذ مالیات بر خانههای خالی یک پیچیدگی خاص دارد.
فرنام با بیان اینکه حدود ۲.۱ میلیون خانه دوم در کشور داریم، افزود: این یک عدد قابل توجهی است که ملاحظاتی را دارد، این درحالیست که موضوع خانه های خالی لوکس در استان مرکزی موضوعی شد تا خبرنگار در گفتوگو با "سیدبهاالدین میرمحمدی" سرپرست امورمالیاتی استان مرکزی بررسی کند.
سرپرست امورمالیاتی استان مرکزی با اشاره به وضعیت خانه های لوکس و خالی استان مرکزی اظهار داشت: درخصوص خانه های خالی و گران قیمت و خودروهای لوکس از طرف سازمان چیزی که به ما گفته شده ۲۴۶ مورد اعلام شد که به اصطلاح کارهای مربوط به آن انجام شود و مالیات ستانی شود.
وی افزود: در این خصوص در حال انجام کارها هستیم ولی به اعتقاد من آنطور که باید مالیات را براساس اطلاعات واقعی که سازمان مسکن و یا شهرداری ها ارائه دهد دریافت کنیم، مثلاً منازل را قیمت گذاری کند و بهای آن را مشخص کند زیرا ما نمی توانیم در خصوص ارزش و بهای منازل تصمیم گیری کنیم.
سرپرست امورمالیاتی استان مرکزی ادامه داد: به نظر می رسد سازمان مسکن و شهرسازی اطلاعات مربوط به منازل لوکس و قیمت بالا را کامل ارائه نداده بنابراین همکاری نهادهای ذیربط را می طلبد که به ما اطلاعات را ارائه دهد تا ما در خصوص مالیات ستانی از منازل خالی و لوکس و نیز خودروها لوکس وارد عمل شویم.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: تا حالا این اطلاعات در اختیار ما قرار نگرفته است. این آمار ۲۴۶ باب منزل مسکونی از سازمان به ما داده شده است که داریم کارهایش را انجام می دهیم که فکر می کنم یکسری کارهای اداری دارد.
نظر شما