تحولات لبنان و فلسطین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، گفت: روند رو به رشد شیوع کرونا در کرمانشاه از ابتدای فروردین ماه امسال بی سابقه است.

روند رو به رشد شیوع کرونا در کرمانشاه

به گزارش قدس آنلاین،  قباد محمدی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات علوم‌پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد به نقش اصحاب رسانه در انتشار اخبار مربوطه در ایام تعطیلات نوروزی، اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در سال جدید توسعه بیشتر خدمات بهداشتی و درمانی در استان کرمانشاه را خواهیم داشت.

وی با اشاره به سفر اخیر رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به شهرستان‌های دالاهو، اسلام آباد غرب و بخش حمیل، افزود: یکی از درخواست‌های مردم در این بخش‌ها فعالیت شبانه روزی درمانگاه بود که در حال حاضر با پیگیری‌های انجام شده فعالیت این درمانگاه با حضور پزشک به صورت ۲۴ ساعته دنبال می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین به منظور افزایش رفاه و ارائه خدمات بیشتر و نیز استقلال آن در محل عبور زوار امکانات دیگری در زمینه ارائه خدمات پزشکی در نظر گرفته شد.

محمدی خاطرنشان کرد: سال گذشته پس از سفر رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ساخت یک مرکز درمانی جدید به متراژ ۸۰۰ متر دنبال شد که امروز احداث این مرکز در دست پیمانکار قرار دارد همچنین در شهرستان دالاهو نیز ساخت یک درمانگاه جدید مصوب شد چراکه مرکز درمانی فعلی در این شهرستان پاسخگوی نیاز مردم نبود.

وی در ادامه به پرداخت کارانه‌های کادر درمان در بیمارستان تاکید و عنوان کرد: آخرین پرداختی کارانه به کادر درمان در اسفند ماه به مدت یک ماه پرداخت شد و در حال حاضر در پرداخت کارانه ۱۱ ماه دیگر عقب هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بیان کرد: علت تأخیر در پرداخت کارانه‌های پزشکی بالا بودن هزینه‌های اداره بیمارستانها است و بیشترین منبع درآمد بیمارستان‌ها هزینه‌های دریافتی از بیماران است.

محمدی با تاکید بر بازدهی منفی درآمدهای بیمارستانی و کمبود بودجه در این حوزه، گفت: با توجه به منفی بودن درآمدهای بیمارستانی جذب اعتبارات جدیدی در دست اقدام است و در اقدام بعدی پرداخت همزمان ۲ ماه کارانه به کادر بیمارستان در دستور کار قرار گرفته است و پس از آن نیز پرداخت کارانه‌های عقب افتاده به صورت ماهانه پرداخت خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به روند افزایشی و رو به رشد مبتلایان کرونا در استان کرمانشاه اشاره و مطرح کرد: آمار افزایشی مبتلایان کرونا هم در بخش بستری‌ها و هم در حوزه مرگ و میر به طور بی سابقه‌ای رو به رشد است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه تا اوایل اسفند ماه به مدت ۱.۵ ماه آمار بیماران بستری کرونا صفر بوده، افزود: اما در پی شروع سال جدید تا به امروز تعداد ۷۰ بیمار کرونایی در کل استان کرمانشاه وجود دارد که ۹ نفر در بخش آی. سی. یو بستری هستند که چهار نفر در وضعیت وخیمی دارند.

محمدی با اشاره به اینکه پیش بینی می‌شود روند افزایشی ابتلاء به کرونا تا آخر فروردین ماه ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: از آذرماه تا اسفند ماه هیچ‌گونه فوتی ناشی بیماری کرونا در استان کرمانشاه ثبت نشده بود اما از اول فروردین ماه تاکنون پنج فوتی ناشی از کرونا و یازده فوتی محتمل به ثبت رسیده است.

وی گفت: از همشهریان تقاضا می‌شود حتماً واکسیناسیون را جدی گرفته و نسب به تزریق دزهای یادآور اقدام کنند و در صورتی که شاهد علائمی همچون سرماخوردگی، گلو درد و بدن درد هستند از حضور در اجتماعات خودداری کنند چرا که در حال حاضر در پیک کرونا قرار داریم و هرگونه علائم را باید کرونا تلقی کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه به فعالیت پایگاه‌ها و مراکز بهداشتی برای تزریق واکسن اشاره کرد و متذکر شد: در حال حاضر در استان کرمانشاه تمامی مراکز بهداشتی در شیفت صبح برای تزریق واکسن فعال هستند و همچنین به منظور پذیرش بیماران کرونایی این علاوه بر آمادگی تمام بیمارستان‌ها در شهرستان‌های استان کرمانشاه ۲ بخش از بیمارستان امام رضا (ع) در شهر کرمانشاه برای پذیرش بستری بیماران کرونایی به صورت دائمی و رزرو شده برای این افراد در نظر گرفته شده است.

محمدی در پایین به عادی انگاری مردم نسبت به رعایت اصول و نکات بهداشتی، یادآور شد: رعایت فاصله اجتماعی، تزریق واکسن، رعایت حد فاصل اجتماعی و رعایت نکات بهداشتی مسائل مهمی است که در این شرایط باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد چراکه تنها با رعایت این نکات می‌توان شاهد کاهش تلفات بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.