تحولات منطقه

واگذاری زمین مناسب در مرکز شهر و با ویژگی‌های مورد نظر وزارت بهداشت و درمان برای ساخت بزرگ‌ترین مجموعه درمان ناباروری و نوزادان در خراسان شمالی‌ این روزها به چالشی برای استان تبدیل شده است.

اما و اگرهای ساخت بیمارستان تخصصی زنان در بجنورد/ موافقان و مخالفان پروژه چه می‌گویند؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، تنها بیمارستان تخصصی بانوان خراسان شمالی بیش از ۴۰ سال قدمت داشته و با توجه به فضای محدود و امکانات کم این مجموعه، دیگر قادر به خدمت‌رسانی به بیماران نیست.

از سوی دیگر با توجه به ابلاغ قانون تعالی و جوانی جمعیت و نیاز به ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای رشد نرخ باروری در خراسان شمالی، ساخت یک مجموعه مجهز و مدرن بیمارستانی برای بانوان و نوزادان استان موضوعی بسیار ضروری است.

دولت سیزدهم در قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مبلغی بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان را برای ساخت بیمارستان تخصصی بانوان استان اختصاص داده که با شرط واگذاری یک زمین مناسب در مرکز شهر بجنورد، این بیمارستان توسط وزارت بهداشت احداث خواهد شد.

این روزها و با ورود جدی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به موضوع ساخت بیمارستان تخصصی بانوان در بجنورد، شورای شهر بجنورد در برابر آزمونی مهم برای واگذاری یک زمین مناسب در مرکز شهر قرار گرفته است.

چندی پیش، جلسه واگذاری زمین برای ساخت بیمارستان تخصصی زنان در بجنورد با حضور استاندار برگزار شد. در این نشست استاندار بر واگذاری فوری یک زمین برای ساخت بیمارستان زنان تاکید کرد.

پس از آن، اعضای شورای شهر بجنورد در نشست علنی با واگذاری بخشی از زمین شهربازی، به‌عنوان یکی از پیشنهادات جدی دانشگاه علوم پزشکی استان، برای ساخت بیمارستان تخصصی زنان مخالفت کردند. البته اعضای شورا می‌گویند، با اصل ماجرا موافقیم!

بر اساس اظهار نظر اعضای شورا، باید لایحه‌ای از سوی شهرداری ارسال و زمین‌های قابل واگذاری به دانشگاه علوم پزشکی معرفی و بعد درباره آن تصمیم بگیریم.

واگذاری بخشی از زمین شهربازی بجنورد برای ساخت بیمارستان، موافقان و مخالفان جدی دارد. موافقان که استاندار هم جزو آن‌هاست، معتقدند ساخت بیمارستان در بخشی از فضای شهربازی علاوه بر عدم ایجاد خسارت به این پارک، برای خدمت رسانی به مردم نیز بسیار مهم و ضروری است.

در مقابل، مخالفان، شهربازی را ریه‌های شهر برای تنفس دانسته و معتقدند با توجه به کمبود فضای سبز در مرکز خراسان شمالی، از بین رفتن بخشی از این پارک برای ساخت بیمارستان، توجیه عقلی و عرفی ندارد.

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی می‌گویند، ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این بیمارستان تخصصی تصویب شده و در صورت تخصیص زمین، پروژه ساخت آن به سرعت آغاز خواهد شد.

اعتبارات هزینه‌ای و تملک استان خراسان شمالی در سال گذشته حدود ۱۷۰۰ میلیارد بوده که در صورت تخصیص اعتبار بیمارستان زنان، ۳۰ درصد بیشتر از کل اعتبارات استانی است!

با همه این تفاسیر، آنچه مهم است این است که باید دید دوئل موافقان و مخالفان این طرح چه زمانی به سرانجام رسیده و آیا قرار است مردم از منافع ساخت بیمارستان تخصصی بانوان بهره‌مند شوند یا خیر؟

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.