به گزارش قدس آنلاین از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، این نمایشگاه با حضور ۳۰ ناشر از استانهای قم، خراسان رضوی، اصفهان، تهران و همدان برپا شده است و علاوه بر این ۳۰ غرفه هم در بخش جنبی نمایشگاه پذیرای حضور عموم هستند.
برگزاری کارگاه آموزش فنون تخصصی تلاوت قرآن کریم، برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان ممتاز بینالمللی، برپایی کرسیهای تلاوت اذانگاهی با حضور قاریان ممتاز کشوری و استانی و برگزاری مسابقات حضوری ویژه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان از جمله برنامههای جنبی ششمین نمایشگاه قرآن و عترت همدان است.
همچنین بر اساس برنامهریزی های انجام شده در ایام برگزاری نمایشگاه، کارگاه تصحیح قرائت نماز برای بازدیدکنندگان در کنار برنامههای دیگری مانند تجلیل از پیشکسوتان و هنرمندان قرآنی، اجرای گروه تواشیح، برگزاری کارگاه طب قرآنی، برگزاری کارگاه تدبر در قرآن کریم و برگزاری کارگاه صدا سازی اجرا خواهد شد.
حضور پژوهشگران دینی و قرآنی، درکنار هنرمندان از دیگر ویژگیهای نمایشگاه این دوره است و در این بخش از نمایشگاه هم قرآن کتابت شده دستنویس هنرمندان خوشنویس برای اهدا به عتبات عالیات رونمایی خواهد شد.
برگزاری جشنهای قرآنی و کرسی حفظ ویژه کودکان، برپایی نمایشگاه آثار هنری نماز، برپایی غرفههای پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی، مشاوره خانواده و جمعیت، ازدواج آسان و غرفه عفاف حجاب و ترویج پوشش ایرانی اسلامی از دیگر بخشهای این نمایشگاه است.
ششمین نمایشگاه قرآن و عترت استان همدان با شعار « قرآن، امنیت، خانواده» از ۲۷ فروردین تا یکم اردیبهشت ماه همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در تالار قرآن پذیرای بازدید عموم است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این آیین با اشاره به اینکه ششمین نمایشگاه قرآن و عترت با شعار «قرآن، امنیت و خانواده» برگزار شده است افزود: این نمایشگاه و محفل نورانی پس از حدود پنج سال وقفه در همدان برگزار شده است.
مسعود ویژه اظهار کرد: شعار نمایشگاه بر اساس اولویتهای فرهنگی استان و کشور و با توجه به منویات مقام معظم رهبری انتخاب شده است.
وی از برپایی بیش از ۶۰ غرفه در بخشهای اصلی و جنبی این نمایشگاه خبر داد و افزود: کتب قرآنی و دینی، فرق و ادیان، مهدویت و نهجالبلاغه، جلسات قرآن خانگی، حجاب و عفاف از جمله این غرفههاست.
ویژه با تاکید برپایی نمایشگاه خوشنویسی در کنار نمایشگاه قرآن و عترت، تصریح کرد: در این نمایشگاه کارهای هنری فاخری از آثار کاتب وحی مرحوم استاد شعبانی و سایر اساتید برجسته خوشنویسی استان به نمایش در آمده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه برنامههای مختلفی برای ایام جشنواره در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه های تخصصی و ویژه برنامههای مختص کودک و نوجوان از جمله این برنامه هاست. ویژه در پایان صحبتهای خود از همدلی و هم افزایی دستگاه های اجرایی استان برای برگزاری این نمایشگاه قدردانی کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان نیز در این آیین، نمایشگاه قرآن و عترت همدان را رویداد عظیم فرهنگی دانست و گفت: این نمایشگاه فرصتی است تا بتوانیم قرآن را در حد توان خود از مهجوریت خارج کنیم و قدردان همه عزیزانی هستیم که در مسیر اعتلای قرآن و فرهنگ اصیل اسلامی تلاش میکنند.
حسن رضانیا با تاکید بر اینکه بر اساس قرآن کریم نتیجه یک ماه روزه داری و عبادت باید ختم به تقوای الهی بشود گفت: برگزاری نمایشگاه قرآن کریم، رخداد عظیم فرهنگی است که به بهترین شکل در ماه مبارک رمضان برپا شده است.
وی با بیان اینکه برگزاری برنامههای اینچنینی و مراسمهایی مانند شبهای قدر مرهون تلاش حافظان امنیت است، بر تقوای سیاسی تاکید کرد و گفت: باید زیباییها و اقدامات تاثیرگذار را برجستهتر کنیم. مردم همدان مانند سایر نقاط کشور در روز قدس حماسهای عظیم آفریدند و این قبیل برنامهها در مسیر دفاع از ارزشها باید برجسته شود.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری و مدیر حوزه علمیه همدان نیز در این آیین با اشاره به اینکه قرآن باید در راس امور قرار بگیرد اظهار کرد: رمضان ماه مبارکی است و در اهمیت آن همین بس که فقط این ماه در قرآن کریم به نام معرفی شده است.
آیت الله موسوی اصفهانی با بیان اینکه امام و رهبری در مکتب قرآن و اهل بیت (ع) تربیت یافتند و به برکت قرآن انقلاب کردیم گفت: باید تلاش شود تا جوانان ما علاوه بر آشنایی با ترتیل، صوت و تفسیر قرآن، هرچه بیشتر با تدبر و تفکر در قرآن انس بگیرند.
نظر شما