به گزارش قدس خراسان به نقل از میراث فرهنگی خراسان رضوی، احسان زهرهوندی اظهار کرد: به منظور احیای بنای رباط تاریخی که هویت شهر فیض آباد است در مرحله اول اقدامات لازم به منظور جذب سرمایهگذار در سال گذشته انجام شد.
سرپرست معاونت میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته توسط سرمایهگذار طرحهای لازم برای مرمت این اثر تاریخی تهیه و توسط شورای فنی استان تأیید شد.
وی گفت: با شروع مرمت رباط تاریخی فیض آباد سرمایهگذاران دیگری برای استفاده از ظرفیت بناهای تاریخی شهرستان از جمله دیگر رباطها و عمارتها اعلام آمادگی کردند.
زهره وندی بیان کرد: رباط فیض آباد از بناهای تاریخی مربوط به دوره قاجاریه است که در ۱۰ دی ماه سال ۱۳۸۱ به شماره ۶۸۷۴ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
سرپرست معاونت میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی ادامه داد: مرحله اول مرمت و احیای بنا شامل پاکسازی جدارهها، تعویض آجرهای تخریب شده، کف سازی غرفهها محوطهسازی حیاط بنا است.
وی افزود: برآورد انجام شده برای مرمت، تجهیز و بهرهبرداری از بنا مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال است که در چند مرحله اجرایی خواهد شد.
نظر شما