به گزارش قدس آنلاین، حجتالاسلام والمسلمین مهدی احمدی، پنجم اردیبهشت در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به تدارک مفصل آستان مقدس برای جشن های سالروز ولادت آن حضرت و روز دختر، عنوان کرد: امسال به دلیل اتفاقات ماههای اخیر و تمرکز حملات دشمنان بر جامعه زنان و دختران، برنامههای دهه کرامت و بزرگداشت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر از چند روز قبل از این دهه آغاز میشود.
وی ادامه داد: برای باشکوهتر برگزار شدن جشنهای دهه کرامت و روز دختر، با مجموعهها و دستگاههای مختلف رایزنی را آغاز کردهایم تا با کمک گروههای مردمی و استفاده از ظرفیتهایی همچون کانونهای فرهنگی هنری مساجد، فضای متفاوتتری را در این ایام ایجاد کنیم.
وی از انتخاب «حضرت معصومه(س)؛ بهترین دختر دنیا» به عنوان شعار محوری جشن های روز دختر امسال خبر داد و بیان کرد: با توجه به جایگاه ویژه حضرت فاطمه معصومه (س) و برخورداری از مقام شفاعت برای همه شیعیان، باید بکوشیم در این جشنها این جایگاه و شأن تبیین و شناسانده شود.
معاون فرهنگی آستان مقدس قم گفت: همزمان با دهه کرامت سفیران کریمه در همه استانها حضور خواهند یافت و با هماهنگی ادارات اوقاف و امور خیریه در تمام بقاع متبرکه کشور جشن دخترانه به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر برگزار میشود. همچنین مقرر شده محتوای رسانهای نیز در این ایام تهیه و در اختیار متقاضیان قرار داده شود.
وی اظهار کرد: همان گونه که همایش سه سالههای حسینی و شیرخوارگان حسینی به فرهنگی جهانی تبدیل شده، ضرورت دارد، در مورد روز دختر نیز فرهنگسازی لازم صورت گیرد.
احمدی اضافه کرد: امام خمینی(ره) در سالهای قبل و پس از پیروزی انقلاب و نیز رهبر معظم انقلاب پس از ایشان، همواره به نقش منحصر به فرد زنان در جامعه تاکید داشته و دارند؛ همین اثرگذاری باعث شده در طول تاریخ بارها شاهد تلاش دشمنان برای سوءاستفاده از این جامعه باشیم.
وی گفت: دشمن همواره به دنبال آن است که در بحث حجاب و هویت دختر ایرانی، حریم و حرمت را از بین ببرد و فضای شیطانی ایجاد کند و با ابزار رسانهای و شعارهای عوام فریبانه در این عرصه وارد شده است، اما جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا خط عصمت، حجاب، حضور آگاهانه و بدون نگاه جنسیتی به زن را دنبال می کند.
معاون فرهنگی آستان مقدس قم تاکید کرد: آستان مقدس حضرت معصومه (س) نقطه ثقلی است که میتواند در این زمینه تاثیرگذاری فوق العادهای داشته باشد زیرا حضرت فاطمه معصومه (س) بانوی عالمه، باسواد، اهل مجاهده و مبلغه بودند و رویکرد ایشان ولایتمدارانه بود. لذا شخصیت ذوابعاد ایشان میتواند در ابعاد مختلف برای دختران الهامبخش باشد.
وی با بیان اینکه حرم حضرت فاطمه معصومه (س) میتواند مأمن، پناه و محل رجوع دختران باشد و ضمن الگوبخشی، نیازهای دختران را برآورده و تامین کند و جهت دهد، گفت: این بارگاه مقدس ظرفیتی بی بدیل برای هدایت بانوان جامعه به سمت و سویی که اهل بیت(ع) تاکید دارند، است.
احمدی با بیان اینکه ظرفیت بارگاه مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) همچنان ناشناخته باقی مانده است، بیان کرد: این ظرفیت هنوز مخفی است و اگر عیان شود، میتواند انقلاب کند و تاثیر ویژه داشته باشد. در شرایط کنونی هم که حساسیتها نسبت به دختران بیش از پیش شده است، حرم حضرت میتواند در تربیت و هدایت آنها نقش آفرین باشد.
نظر شما