تحولات منطقه

استاندار تهران با اشاره به شناسایی ۲۴۷ محله کم‌برخوردار در استان تهران گفت: هدف‌گذاری برای ایجاد ۳۰۰ هزار واحد مسکونی با اولویت بافت‌های فرسوده در محلات کم برخوردار مدنظر قرار گرفته است.

استاندار: ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در محلات کم برخوردار استان تهران احداث می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان تهران با دستور جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار استان ظهر امروز با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران، علی اقامحمدی رییس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور و فرمانداران شهرستاهای استان تهران در محل استانداری تهران برگزار شد.

فخاری با اشاره به شناسایی ۲۴۷ محله کم‌برخوردار در استان تهران اظهار کرد: ۹۰ محله در شهرستان‌های استان تهران و ۱۵۷ محله در شهر تهران شناسایی شده که مشکلات این محلات در زمینه‌های آموزش و پرورش، اسکان، بهداشت و درمان و توسعه زیرساخت‌ها پیگیری می‌شود.

استاندار تهران بیان کرد: در تمام شهرها و شهرستان‌ها با موضوعات و مشکلاتی مواجه هستیم که مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند که تمرکز ما بر نقاط حساس و کلیدی است که جامعه هدف یا قاعده جمعیت را در بر می‌گیرد.

وی ادامه داد: این جامعه گاهی به لحاظ برخی بی‌تدبیری‌ها کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و اگر این وضعیت شامل مرور زمان بشود، مردم آن منطقه دچار عارضه‌هایی نیز می شوند.

استاندار تهران با ذکر آنکه مطلوب نیست که برخی نقاط در کشور همچنان دچار آسیب‌های اجتماعی هستند، بیان کرد: توجه به این نقاط برای کوچک‌سازی بحران‌ها از طریق تمرکز بر محلات است.

فخاری تصریح کرد: ارتقاء سطح اجتماعی محلات از اهداف بلندمدت طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار است که در این رابطه فعالیت دستگاه‌های ۴ گانه بهزیستی، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و هلال احمر که در خط مقدم اجرای این طرح هستند و همچنین همکاری شهرداری‌ها مهم است.

وی اضافه کرد: تعیین شاخص در ارزیابی عملکردها نکته مهم دیگری است که در این رابطه باید تراز مورد انتظار را در این طرح کسب و آن را با شاخص‌های ارزیابی بسنجیم.

استاندار تهران با بیان آنکه به کارگیری ظرفیت محلات در این طرح ضرورت دارد، گفت: این طرح در واقع حاکمیت مردم بر مردم برای ارتقای سطح اجتماعی است.

فخاری با ذکر آنکه فرمانداران جلسات منظمی را برای ساماندهی طرح توامندسازی محلات کم برخوردار استان در نظر بگیرند، ذکر کرد: مدل مفهومی مدیریت بر موضوع چگونگی اجرای این طرح نیز باید تثبیت شود.

وی با تاکید براینکه مهم‌ترین و اساسی‌ترین موضوع در دستور کار، مسکن خانواده‌های این طرح می‌باشد، افزود: هدف‌گذاری برای ایجاد ۳۰۰ هزار واحد مسکونی با اولویت بافت‌های فرسوده در این محلات مدنظر قرار گرفته که به اقتصاد و معیشت خانواده‌ها در محلات کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.