به گزارش قدس آنلاین، ذبیح الله اعظمی ساردوئی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، در خصوص کمبود گوشت مرغ گرم گفت: اواخر دی ماه سال گذشته حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار از چرخه جوجه ریزی خارج شد، کمبود گوشت گرم مرغی که در اردیبهشت ماه شاهد آن هستیم حاصل اقدامات آن مقطع زمانی است.
نماینده مردم جیرفت و عنبر آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی تمامی تولید گوشت مرغ را به بخش خصوصی واگذار کرده اما قیمت آن دستوری است و قیمت دستوری میتواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد، افزود: تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری کمبود گوشت گرم مرغ برطرف میشود زیرا جوجه ریزی در دورههای بعدی برنامه ریزی شده است.
وی با تاکید بر اینکه وزارت جهادکشاورزی برنامه ریزی و تصمیم سازی در خصوص گوشت مرغ را بر عهده اتحادیه ها و انجمن صنفی گوشت گرم، جوجه یک روزه و تخم مرغ قرار داده، عنوان کرد: خوش بین هستیم این تصمیم وزارت جهاد کشاورزی به افزایش تولید کمک کند و این موضوع میتواند کاهش قیمت را به همراه داشته باشد، از سوی دیگر افزایش تولید و کاهش قیمت باعث میشود تا تداوم تولید برای مرغداران صرفه اقتصادی نداشته باشد به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی متعهد شده شرایطی را فراهم کند گوشت مرغ گرم مازاد را صادر کند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید همانند سال گذشته وزارت جهاد کشاورزی گوشت مرغ منجمد موجود در ذخایر استراتژیک را به بازار تزریق تا شاهد کاهش قیمت باشیم زیرا مردم به نمایندگان اعلام میکنند که توان خرید گوشت مرغ با این قیمت را ندارند، تصریح کرد: وضعیت تولید مرغ دارای سیکل پیچیده ای است و به تامین تخم مرغ نطفه دار، جوجه یک روزه، جوجه ریزی و تامین نهاده ارتباط دارد و اگر در این چرخه خللی ایجاد شود با مشکل مواجه میشویم.
اعظمی با تاکید بر اینکه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در مقطعی از زمان که جوجههای یک روزه از چرخه تولید خارج شدند به موضوع ورود کرد و اکنون نیز مسئله کمبود گوشت گرم در بازار را پیگیری میکند، عنوان کرد: نظارت دقیق وظیفه ذاتی مجلس و کمیسیون کشاورزی است و اگر این کمبود ادامه پیدا کند با متخلفین برخورد قانونی میشود.
نظر شما