تحولات منطقه

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۸۷۰۷۸۴

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: نوغانداری از حرفه های اشتغالزای این شهرستان است و امسال ۲۰۰ جعبه تخم نوغان برای تولید پیله ابریشم در اختیار بهره‌برداران این منطقه قرار گرفته است.

توزیع ۲۰۰ جعبه تخم نوغان در جوین خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر قارزی اظهار کرد: شرایط جغرافیایی و اقلیمی مطلوب شهرستان جوین برای کاشت درخت توت، بستر لازم را برای توسعه و پرورش کرم ابریشم و نوغانداری در این شهرستان فراهم کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی جوین افزود: نوغانداری را می توان به عنوان صنعتی اقتصادی و اشتغالزا بین خانواده های روستایی به ویژه بانوان ترویج داد.

وی گفت: هر جعبه تخم نوغان شامل ۲۳ هزار تخم است که دوره رشد آن حدود ۴۰ روز است و در شرایط عادی از هر جعبه تخم نوغان ۳۰ تا ۴۰ کیلوگرم پیله تر و ۱۵ تا ۱۶ کیلوگرم پیله خشک تولید می شود.

قارزی ادامه داد: برگ درخت توت، مهمترین غذای کرم ابریشم است که به منظور ترویج صنعت نوغانداری ۶۰۰ اصله نهال توت به صورت رایگان بین بهره برداران شهرستان توزیع شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha