به گزارش قدس انلاین، تراب محمدی در نخستین جلسه هماهنگی و هماندیشی ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان، با بیان اینکه فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت تنها راه نجات بشریت از تفکرات التقاطی و ارتجاعی است، گفت: دهه کرامت فرصتی مغتنم برای اشاعه فرهنگ اصیل دینی و اسلامی به ویژه فرهنگ رضوی میان کودکان، نوجوانان و جوانان است.
وی با تاکید بر اینکه دستگاههای متولی و مسئول در ستاد بزرگداشت دهه کرامت باید برنامههای خود را با رویکرد بصیرت افزایی، تببین و تشریح ظرفیتهای نهفته در فرهنگ ولایی طرحریزی کنند، خاطرنشان کرد: رویکرد برنامهها بایستی مردمی و با هدف ترویج فرهنگ رضوی باشد.
وی با اشاره به هجمههای مختلف دشمنان علیه نظام زن و خانواده، گفت: در برهه کنونی دشمنان اسلام و انقلاب نظام خانواده را هدف قرار دادهاند و تلاش دارند جامعه بانوان را با مفاهیم عالی دینی و شیعی نامانوس کنند؛ از این رو امسال برگزاری مراسم روز دختر در سالروز ولادت حضرت معصومه(س) که مقارت با نخستین روز دهه کرامت است؛ اهمیت مضاعفی دارد.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی و بزرگداشت سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد، اظهار کرد: آشنایی هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان با ابعاد شخصیت فردی و اجتماعی و شیوه زمامداری امام راحل و دستاوردهای انقلاب اسلامی از مهمترین اهداف مد نظر در برگزاری برنامههای ۱۴ و ۱۵ خرداد است.
وی افزود: نهادهای ذیربط باید بتوانند در تبیین و تشریح اوضاع و شرایطی که نظام اسلامی ایران با آن مواجه است، به شیوه ای نو و مطابق با ذائقه جوان امروزی اقدام مؤثری داشته باشند.
وی، گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای ۱۵ خرداد را وظیفه همگانی دانست و افزود: امسال پس از انجام هماهنگیهای لازم قرار است؛ ۳۰۰۰ نفر در قالب کاروانهای زیارتی به حرم امام راحل اعزام شوند که مسؤولیت اعزام زائران بر عهده بسیج است.
حجت الاسلام میکائیل اسکندری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز طی سخنانی فرهنگ رضوی را پناهگاه قوی در برابر فرهنگ غربی دانست و گفت: با فرهنگ اهل بیت عامل تقویت تقوا، احسان و روحیه کرامت در جامعه است؛ از این رو برنامههای دهه کرامت باید با محوریت اشاعه فرهنگ رضوی برگزار شود.وی با تاکید بر مردمی بودن برنامههای دهه کرامت، خاطرنشان کرد: تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهاد تبیین برای بصیرت افزایی نسل جوان جامعه، محور برنامههای دهه کرامت و برنامههای گرامیداشت مناسبتهای ۱۴ و ۱۵ خرداد خواهد بود.
وی با اشاره به مسئولیت ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی به عنوان دبیرخانه اجرایی بزرگداشت دهه کرامت در استان، یادآور شد: هماهنگی و همراهی تمام نهادهای دولتی و غیردولتی در برگزاری باشکوه جشن های دهه کرامت ضرورت دارد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه رویکرد برنامههای دهه کرامت باید در راستای جذب مخاطبان کودک و نوجوان با هدف آشنایی با فرهنگ رضوی باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا نقش دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی و کانونهای خدمت رضوی بسیار پررنگ است.
اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه گزارشی از عملکرد کمیتههای ۱۹ گانه مراسم ۱۵ و ۱۴ خرداد، اظهار کرد: امسال با توجه به شرایط مساعد موجود، برنامههای بزرگداشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) متفاوت تر از سالهای گذشته خواهد بود.
مرتضی شفیعی، مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان نیز طی سخنانی با تاکید بر اجرای برنامههای فرهنگی خلاقانه و مبتکرانه در سالروز ولادت حضرت معصومه(س)، اظهار کرد: امسال ویژه برنامه گرامیداشت روز دختر بایستی با توجه به ظرافت های کار فرهنگی و هنری و خلاقیت خاص اجرایی شود.
وی با تاکید بر محوریت مردم در اجرای برنامههای پرمخاطب فرهنگی، دینی و مذهبی، خاطرنشان کرد: شیوه مردمی در اجرای برنامههای فرهنگی اثرگذاری عمیق و ماندگار خواهد شد.
مقرر شد دومین جلسه ستاد بزرگداشت دهه کرامت آذربایجان شرقی ۲۵ اردیبهشت به میزبانی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی با ارایه برنامه از سوی نهادهای عضو ستاد برگزار شود.
نظر شما