تحولات لبنان و فلسطین

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۹
کد خبر: 873091

نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه گفت: اعتبارات عمرانی استان با تلاش نمایندگان استان در کمیسیون تلفیق در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ از چهار هزار و ۳۰۲ میلیارد تومان با رشدی ۲۷ درصدی به پنج هزار و ۴۴۵ میلیارد تومان ارتقا یافت.

بودجه عمرانی خراسان رضوی ۲۷ درصد رشد یافت

به گزارش قدس خراسان، احسان ارکانی افزود: خراسان رضوی ۷.۵ درصد مساحت و هشت درصد جمعیت کشور را در اختیار دارد که با توجه به ظرفیتهای ذکر شده و مناطق محروم متعدد در استان سهم ما از سرجمع اعتبارت کشور برخلاف میزان ذکر شده حدود پنج درصد بوده است.

وی ادامه داد: به دلیل همین اختلاف همیشه نمایندگان خراسان رضوی در مجلس و مقامات محلی استان از نظام بودجه ریزی کشور پرداخت بودجه عادلانه و متناسب با ظرفیتهای استان را مطالبه می کردند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی گفت: در بررسی بودجه امسال با تلاش اینجانب و آقایان قاضی زاده و محبی دیگر نمایندگان خراسان رضوی در کمیسیون تلفیق سهم استان نسبت به اعدادی که دولت در لایحه بودجه قرار داده بود افزایش یافت.

ارکانی افزود: قبلا آنچه به عنوان سهم "سه درصد نفت" در لایحه بودجه برای مناطق نفت خیز(و مناطق بهره برداری گاز) و مناطق محروم استان اختصاص می یافت بسیار ناچیز بود که با پیگیری های صورت گرفته این مبلغ که در لایجه بودجه ۱۴۰۲ هزار و ۲۵ میلیارد تومان بود به هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی اضافه کرد: از این میزان ۵۸ میلیارد تومان سهم مناطق بهره برداری گاز استان در شهرستان سرخس و هزار و ۷۵۲ میلیارد تومان سهم دیگر مناطق محروم خراسان رضوی بود.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: امسال خراسان رضوی بیشترین رتبه را در دریافت اعتبارات عمرانی بودجه نسبت به سالهای گذشته کسب کرد یعنی رتبه پنجم کشور را در کسب بیشترین بودجه عمرانی به دست آورد.

ارکانی افزود: امسال به استانهای خوزستان ۱۱ ، سیستان وبلوچستان هفت، فارس ۶ و کرمان ۵.۵ هزار میلیارد تومان و به خراسان رضوی پنج هزار و ۴۴۵ میلیارد تومان بودجه عمرانی اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ بودجه عمرانی خراسان رضوی از استانهای تهران، آذربایجان شرقی و اصفهان که استانهای همتراز و دارای کلانشهر هستند بیشتر بوده است.

نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه مجموع اعتبارات عمرانی و هزینه ای (جاری) خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ را هفت هزار و ۷۷۶ میلیارد تومان دانست و افزود: در مجموع این بودجه در سال ۱۴۰۲ پس از استانهای خوزستان، سیستان بلوچستان و فارس رتبه چهارم کشور را کسب کرده است.

خراسان رضوی با ۳۴ شهرستان، ۸۲ بخش، ۹۴ شهر و ۲ هزار و ۶۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار بیش از هشت میلیون نفر جمعیت دارد. این استان با داشتن ۱۲ حوزه انتخابیه ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.