به گزارش قدس آنلاین، «مصطفی رجبی مشهدی» امروز در نشست خبری اظهار کرد: امسال صنایع کوچک مشمول برنامه های مدیریت مصرف نمیشوند.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: ۹۲ درصد صنایع در ردیف صنایع کوچک قرار میگیرند که بیشترین میزان اشتعال را هم دارند؛ بنابراین مشمول برنامه های مدیریت مصرف نخواهند شد.
وی گفت: صنایع مستقر در شهرکهای صنعتی فقط یک نصف روز محدودیت خواهند داشت که می توانند آن را در روزهای تعطیل و یا ساعت غیر پیک جبران کنند و در این زمان ها انرژی بیشتری برای آنها تامین می شود.
رجبی مشهدی اظهار داشت: برق مورد نیاز صنایع بزرگ از جمله سیمان، پارسال برای تولید پنج میلیون تن سیمان پیش بینی شده بود که در نهایت برای تولید ۵.۲ میلیون مهیا شد و امسال این میزان بیشتر خواهد شد.
سخنگوی صنعت برق ادامهداد: برای ۴۴۰ واحد صنعتی بزرگ همین برنامه تامین انرژی انجام می شود و در زمان اوج بار با جابهجایی، انرژی مورد نیاز آنها تامین می شود.
وی از رشد بی رویه مصرف برق خبر داد و گفت: دیروز میزان مصرف در کشور به ۶۰ هزار و ۸۰۰ مگاوات رسید.
پیشبینی هزار مگاوات کاهش مصرف در بخش اداری
مصطفی رجبی مشهدی از برنامهریزی برای کاهش یک هزار مگاواتی برق در بخش اداری خبر داد و گفت: برنامه مدیریت مصرف بخش اداری از ۱۶ خردادماه آغاز میشود.
وی ادامه داد: براین اساس دمای وسایل سرمایشی ادارهها باید روی ۲۴ درجه تنطیم کنند و نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ مصرف را ۳۰ درصد کاهش دهند.
سخنگوی صنعت برق گفت: بخش اداری در مناطق عادی یکساعت قبل از تعطیلی باید سیستمهای سرمایشی را خاموش کنند و در مناطق گرمسیری همزمان با تعطیلی باید وسایل خاموش شوند.
رجبی مشهدی افزود: بخش اداری بعد از ساعت اداری باید تا ۶۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند و در ساعت اداری ۳۰ درصد کاهش داشته باشند.
وی گفت: پیشبینی شده با این اقدامها تا ۴۰ درصد کاهش در این بخش ایجاد شود.
روز گذشته رقم مصرف برق به ۶۰۸۰۰ مگاوات رسید
سخنگوی صنعت برق ادامه داد: روز گذشته رقم مصرف برق به ۶۰۸۰۰ مگاوات رسید که ۷۳۰۰ مگاوات بیشتر از حداکثر اوج بار و معادل مصرف ۵ استان خراسان شمالی، رضوی، جنوبی و مازندران و گلستان است.
وی با بیان اینکه ما امسال با افزایش زودهنگام دما و در نتیجه رشد مصرف مواجه شدهایم، گفت: تمام سعی ما این است که برق پایدار برای همه مشترکان تامین شود.
رجبی مشهدی با بیان اینکه مدیریت مصرف از بخش ادارات دولتی آغاز شده، تصریح کرد: در این بخش پیشبینی شده که ۱۰۰۰ مگاوات کاهش مصرف اعمال شود و این برنامه از ۱۶ خرداد آغاز خواهد شد، بر این اساس دمای تنظیمی وسایل سرمایشی باید روی ۲۴ درجه و بالاتر تنظیم شود و ۳۰ درصد نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ کاهش یابد.
نظر شما