تحولات منطقه

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: بیش از ۶۰ درصد از برنامه‌های درسی در دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای بازتعریف و بازنگری شده و به همین دلیل کمترین بحران اشتغال را پس از دانش آموختگی دانشجویان‌مان ‌شاهدیم.

دانش آموختگان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کمترین بحران اشتغال را دارند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محسن جهانشاهی گفت: یکی از محاسن دانشگاه‌های مهارتی این است که با توجه به سیلابس‌های درسی و براساس نیاز روز جامعه، شغل و حرف طراحی و تعریف می‌شوند؛ بنابراین دانش آموختگان دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای عمدتاً کمتر با مشکل اشتغال مواجه می‌شوند.

وی افزود: حدود ۷۰-۶۵ درصد از دانش آموختگان دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای در مشاغلی مشغول می‌شوند که با رشته‌ تحصیلی‌شان مرتبط است، اما ممکن است این آمار در بعضی از رشته‌ها به ۹۰ درصد هم برسد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بسیاری از دانشگاه‌های نظری خیلی از رشته‌ها موضوعیت ندارند و رشته‌ها با بازار کار مطابقت ندارند. از طریق شورای گسترش و شورای برنامه‌ریزی مجوزی به دانشگاه‌ فنی‌وحرفه‌ای داده شده که براساس آن مجوز می‌توانیم رشته‌های درسی را بازتعریف و بازنگری کنیم و حتی برخی رشته‌ها را حذف یا اضافه کنیم.

جهانشاهی در پایان یادآور شد: بیش از ۶۰ درصد از برنامه‌های درسی در دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای بازنگری شده و ملاحظه می‌کنید به راحتی می‌توانیم رشته‌های کم مخاطب و رشته‌هایی که بازار اشتغال و شغل ندارند را تغییر دهیم و رشته‌های جدید را اضافه کنیم به همین دلیل ما کمترین بحران اشتغال را پس از دانش آموختگی دانشجویان ‌مان داریم.

منبع: خبرگزاری فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.