تحولات منطقه

نتایج نظرسنجی که برای پژوهشکده واشنگتن انجام شد، نشان داد که بیشتر اردنی‌ها مخالف همکاری با رژیم صهیونیستی به هر شکلی هستند.

۸۴ درصد اردنی‌ها مخالف هرگونه همکاری با اسرائیل هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس نتایج نظرسنجی که برای پژوهشکده واشنگتن انجام شد، ۸۴ درصد اردنی‌ها مخالف هرگونه ارتباط و همکاری با رژیم صهیونیستی هستند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی که ماه‌های مارس و آوریل سال جاری میلادی انجام شد، با وجود قرارداد صلحی که سه دهه قبل میان اردن و رژیم صهیونیستی امضا شده و با اینکه اردنی‌ها کاهش تنش در منطقه را ترجیح می‌دهند؛ اما نفرت شدیدی نسبت به اسرائیل نشان دادند.

طبق این نظرسنجی، ۸۴ درصد از اردنی‌ها مخالف عقد قراردادهای تجاری با شرکت‌های اسرائیلی هستند حتی اگر این قراردادها به اقتصاد آنها کمک کند، همچنین آنها مخالف همکاری با اسرائیل در تمامی زمینه‌ها هستند.

۷۶ درصد از اردنی‌ها مخالفت خود را با اینکه اردن یا هر کشور عربی حتی در شرایط فوق‌العاده انسانی همانند زلزله و یا دیگر بلایای طبیعی، از رژیم صهیونیستی کمک‌های بشردوستانه دریافت کند، ابراز داشتند.

همچنین ۷۲ درصد از اردنی‌ها از اعتراضات علیه کابینه راست‌گرای بنیامین نتانیاهو حمایت کرده و این اعتراضات را تحول مثبتی دانستند.

۵۳ درصد اردنی‌هایی که در این نظرسنجی شرکت کردند، از بازگشت روابط میان عربستان و ایران و تاثیر مثبت آن بر شرایط منطقه‌ استقبال کردند.

همچنین اردنی‌ها به شدت مخالف همکاری‌های کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی برای مقابله با ایران است و ۶۹ درصد اردنی‌ها در این نظرسنجی با مساله همکاری با این رژیم در این زمینه مخالفت کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha