دفتر آمار ملی انگلیس اعلام کرد رشد قیمت مواد غذایی در ماه آوریل به ۱۹.۱ درصد رسیده است که بالاترین رقم در بیش از ۴۵ سال گذشته به شمار می‌رود.

قیمت مواد غذایی انگلیس در بیش‌ترین سطح ۴۵ سال گذشته

به گزارش قدس آنلاین، موسسه کنتار اعلام کرد، نرخ تورم انگلیس از زمان بحران مالی در سال ۲۰۰۸ در سطح بالای قرار گرفته است؛ تخم‌مرغ، سس پخت‌و پز و محصولات سیب‌زمینی منجمد بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بنا بر این گزارش، هرچند تورم مواد غذایی در انگلیس شروع به کاهش کرده و برای سومین ماه متوالی در ماه ژوئن کاهش یافته است اما هنوز در سطح ۱۶.۵ درصد مانده است.

بر اساس آمارهای کنتار، رقم تورم مواد غذایی انگلیس در ماه می ۱۷.۲ درصد بوده است.

یک تحقیق دیگر توسط بانک لویدز انجام شده است، هزینه‌های تولید مواد غذایی در انگلیس برای نخستین بار از سال ۲۰۱۶ در ماه می کاهش یافته است.

دفتر آمار ملی انگلیس اعلام کرد، رشد قیمت مواد غذایی در ماه آوریل به ۱۹.۱ درصد رسیده است که بالاترین رقم در بیش از ۴۵ سال گذشته به شمار می‌رود.

اندرو بیلی، رئیس بانک مرکزی انگلیس پیش از این هشدار داده بود که کاهش نرخ تورم بیش از مدت مورد انتظار کاهش خواهد یافت.

فریزر مک‌کویت، رئیس بخش خرده‌فروشی و دیدگاه مصرف‌کننده در موسسه کنتار گفت: «فشار مداوم به وضوح بر ذهن مردم سنگینی می‌کند.»

«از میان پنج نگرانی مهم مالی که مصرف‌کنندگان دارند، افزایش قیمت مواد غذایی تنها موردی است که در حال حاضر، بیش از ابتدای سال جاری نگران آن هستند.»

یک نظرسنجی لویدز نشان داد، شاخصی که هزینه‌های رهیابی مواد غذایی و محصولات نوشیدنی را می سنجد برای نخسین بار در بیش از ۷ سال گذشته کاهش یافت.

مقامات انگلیسی اوایل این ماه، برای مذاکره در مورد کاهش قیمت‌ها با روسای سوپرمارکت‌ها ملاقات کردند و به آنها اطمینان دادند، هر طرحی برای کمک به کاهش قیمت مواد غذایی برای مصرف‌کنندگان داوطلبانه خواهد بود.

کن مورفی، مدیرعامل بزرگ‌ترین سوپرمارکت زنجیره‌ای انگلیس، تسکو، هفته گذشته، پس از کاهش قیمت نان، ماکارونی و کلم بروکلی توسط شرکت، به نشانه‌هایی از کاهش تورم مواد غذایی اشاره اما اعتراف کرد که «بعید است که قیمت‌ها به جایی که بوده بازگردد.»

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.