تحولات منطقه

محققان عضو شرکت دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به تولید داروی کمکی درمان آسم کودکان شدند.

داروی کمکی درمان آسم کودکان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، این دارو به همت حمید آهنچیان دانشیار آلرژی و ایمونولوژی کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شکل شربت و با نام تجاری " z- cough" در شرکت زجاج درمان طوس به ثبت اختراع نیز رسیده است از موثرترین داروهای گیاهی در درمان سرفه بیماران آسماتیک به شمار می رود.

دانشیار آلرژی و ایمونولوژی کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه  شربت گیاهی  z- cough اثرات مثبتی برای بیماران آسم دارد، اظهار کرد: با توجه به اثرات مثبتی که برخی بیماران آسماتیک از داروهای گیاهی می گرفتند یک ارزیابی جامع در مورد داروهای گیاهی در آسم انجام شد.

حمید آهنچیان تصریح کرد: در فرایند تهیه و تولید این دارو، تمام منابع طب سنتی ایران شامل قانون ابن سینا و ذخیره خوارزمشاهی و... در مورد بیماری آسم( ربو ) بررسی شد و  مقالات مربوط به طب گیاهی چینی و سایر کشورها نیز مورد بررسی قرار گرفت؛ نسخه های مربوط به اطباءگیاهی قدیمی مشهد و  داروهایی که به کودکان مبتلا به آسم تجویز شده بود که بیش از ۱۷ نوع گیاه مختلف میباشد نیز برای تولید این دارو مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با راهنمایی اساتید این رشته از بین این منابع علمی موثرترین ها انتخاب شد و در یک کارآزمایی بالینی با کنترل دارونما به کودکان آسماتیک پس از سرماخوردگی تجویز شد، گفت: این کارآزمایی پایان نامه تخصصی کودکان " دکتر اسما جاوید" بود که به خوبی این طرح را به پایان رساند.

دانشیار آلرژی و ایمونولوژی کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: با توجه به اثرات سودمند در کاهش سرفه ها شربت گیاهی ضد سرفه Z-cough ، ثبت اختراع شده و پس از اخذ مجوز های لازم به همت آقای دکتر عباس زجاجی که داروساز توانمند و باتجربه در زمینه داروهای گیاهی هستند فرموله و تولید شد؛ این شربت خصوصا جهت کودکان آسماتیک و سرفه های بدنبال سرماخوردگی های ویروسی موثر می‌باشد.

وی اظهار کرد: این دارو در حال حاضر در بخش داروهای گیاهی داروخانه بیمارستان امام رضا(ع) در دسترس عموم قرار دارد و برای رنج سنی بالای ۴ سال مورد استفاده قرار می گیرد .

آهنچیان بیان کرد: این شربت گیاهان دارویی با دز خیلی پایین به علاوه عسل برای کودکان مفید است و تاکنون هیچ عارضه ای برای این دارو ثبت نشده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.