به گزارش قدس آنلاین، منصور بیژنی اظهار داشت: با وجود سرمایهگذاریهای دشمنان برای ناآرامی در زندانها در اغتشاشات پاییز سال گذشته، اما نقشه آنان به دلیل عدم همراهی زندانیان نقش برآب شد که این نتیجه رضایت زندانیان از رسیدگی به امور آنان است وگرنه خود میدانند که به موجب قانون باید پاسخگوی جرم انجام شده باشند.
وی با بیان اینکه یک مورد خودکشی هم در ۳ سال اخیر در زندانهای استان نداشتیم، عنوان کرد: تمامی زندانیان در بدو ورود مورد غربالگری و ویزیت روانشناسی و پزشک عمومی قرار میگیرند تا جایی که در سال گذشته ۷ هزار و ۸۴۹ مورد ویزیت پزشکی داشتهایم.
بیژنی با اشاره به اینکه پزشک در ساعات اداری در زندانها مستقر و پرستاری ۲۴ ساعته داریم، ابراز کرد: همچنین در این مدت یک هزار و ۱۸۷ ویزیت تخصصی روان پزشکی، یک هزار و ۲۱۱ مورد دندانپزشکی و ۳۵۴ مورد نیز متخصص عفونی داشتیم.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: پزشک متخصص حسب نیاز در هفته در زندانهای استان حضور مییابد و در صورتی زندانی بیمار اورژانسی نیاز به ارجاع به مراکز درمانی داشته باشد با تشخیص درمانگاه بدون هماهنگی با دستگاه قضایی اعزام خواهد شد.
بیژنی با بیان اینکه سال گذشته یک هزار و ۹۴۰ زندانی زیرپوشش مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی قرار گرفت، افزود: در این مدت ۵ هزار و ۵۱۱ زندانی با خدمات مشاوره سرپایی دریافت کردند و یک هزار و ۷۶۱ نفر نیز با آموزشهای اساسی مهارتهای زندگی آشنا شدند.
وی با بیان اینکه در این مدت ۳ هزار و ۹۵۲ مشاوره فردی و یک هزار و ۵۲۸ مشاوره بالینی انجام شد، خاطرنشان کرد: ۱۰۰ درصد زندانیان هنگام ورود به زندان مورد غربالگری جسمی و روانی قرار میگیرند و در واقع کمترین مشکلات حتی نسبت به جامعه در زندان داریم تا جایی که در دوران بیماری کرونا حتی یک مورد فوتی نداشتیم زیرا بیشتر از افراد عادی جامعه تحت مراقبت بودند.
بیژنی با اشاره به اینکه در ایام اغتشات پاییز سال گذشته دشمنان به تکرار زندانیان را دعوت به تجمع و اعتصاب میکردند ولی حتی یک نفر از زندانیان کهگیلویه و بویراحمد همراهی نکرد، گفت: اقدامات دشمن در این زمینه نیز عقیم ماند که این نشان میدهد آمار خدمات ارائه شده در زندان تصادفی نبوده است.
کلنگزنی اندرزگاه ۵۰۰ نفره زندان مرکزی یاسوج
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی کهگیلویه و بویراحمد از کلنگزنی اندرزگاه ۵۰۰ نفره زندان مرکزی یاسوج خبر داد و افزود: این اندرزگاه با هدف رعایت اصل حقوق شهروندی و طرح طبقه بندی و تفکیک زندانیان در ۱۰ خوابگاه ۵۰ نفر احداث میشود.
بیژنی تصریح کرد: این پروژه در یک طبقه با هواخوریها و سرویسهای مجزا با زیربنای دو هزار متر مربع احداث و در صورت تامین اعتبار تا یک سال آینده تکمیل و به بهرهبرداری میرسد که در واقع برای رسیدن به اهداف عالیه سازمان که همان امنیت پادیار و اصلاح و تربیت و بازاجتماعی شدن افراد در بند بوده، ساخت و ایجاد این اندرزگاه نیاز است.
وی یکی از برنامههای اولویتدار اداره کل زندانها را بازگشت سالم زندانیان به جامعه عنوان کرد و ادامه داد: اقدامات تربیتی و اصلاحی با محوریت تعالیم دینی و قرآنی با حضور مربیان برجسته در زندانها جزو برنامههای اجرایی است.
بیژنی با بیان اینکه سال گذشته ۸۵۷ زندانی واجدالشرایط با بهرهمندی از عفو از زندان آزاد شدند، بیان کرد: با کمک خیرین و نیکوکاران و مساعدت ستاد دیه و اخذ شکایت شکات از تیرماه ۱۴۰۱ تا تیرماه سالجاری، ۱۸۲ نفر از محکومین مالی و جرائم غیرعمد آزاد شدند که بدهی آنان قریب به ۱۱۸ میلیارد تومان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۵۵۱ نفر مددجو در دورههای آموزش فنی و حرفهای شامل رشتههای پرورش زنبور، قارچ، سفال گری، مکانیک، برق ساختمان و ... شرکت کرده و در مجموع یک هزار و ۳۸ زندانی موفق به کسب گواهینامه فنی و حرفهای شد.
نظر شما