پیمان صابریان، در نشست خبری درخصوص واردات عینک واقعیت مجازی بیان داشت: یکسال قبل پروپوزالی برای فدراسیون صلیب سرخ فرستادیم تا بیان کنیم برای آموزش همگانی مردم اقداماتی در دست انجام داریم و در نهایت دانشگاه علم و صنعت پذیرش شد و برای این عینک بازی را طراحی کرد.
وی ادامه داد:این عینک بازی سه بعد دارد و برای آموزش مخاطرات مانند زلزله استفاده می شود. این عینک نخستین بار است در هلال احمر کشورهای جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
صابریان متذکر شد:چند سایت آماده شده تا افراد در آن آموزش ببینند.البته این عینک ها برای بازی هم مورد استفاده قرار می گرفته اما برای نخستین بار است که برای آموزش مخاطرات مانند سیل و زلزله استفاده می شود.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر با بیان اینکه ۲۰۰ عینک واقعیت مجازی وارد شده است، گفت:باید مهندسی معکوس شود تا در ایران این عینک را بسازیم.هر نفر که استفاده می کند یک بازی ۳ تا ۵ دقیقه ای آموزش می بیند.
صابریان متذکر شد: آموزش ها را در مدارس به دانش آموزان و والدین ارائه می کنیم؛ ضمن اینکه در دانشگاه ها و دستگاه های مختلف و نیز از طریق صدا و سیما آموزش های مقابله با مخاطرات ارائه می شود.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر تاکید کرد:۳۰ تا ۴۰ درصد مردم ایران در برابر مخاطرات احتمالی آماده هستند.
صابریان خاطرنشان کرد:هزینه تهیه این عینک ها توسط فدراسیون بین المللی صلیب سرخ تامین شده است.
وی افزود:در مراسم حج و اربعین تعداد زائران بی مانند است و تلاش داریم در خصوص مرجعیت هلال احمر به نتیجه مطلوب برسیم.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر با اشاره به برنامه های واحد آموزش هلال احمر،متذکر شد: قصد داریم در بحرانهای مختلف از هوش مصنوعی استفاده کنیم؛مانند پیشگویی هوش مصنوعی در خصوص وقوع سیل و زلزله که چه زمانی اتفاق می افتد و چه میزان خسارت وارد کرده است.
صابریان ادامه داد:برنامه ریزی شده است تا مردم با اسکن آرم هلال احمر توسط دوربین گوشی همراه بتوانند آموزش های امدادی مختلف را فرا گیرند.
نظر شما