تحولات لبنان و فلسطین

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: در دور اول سفرهای رئیس جمهور به استان‌ها، ۲۳ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های مرتبط با این سازمان مصوب شد که تاکنون چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این میزان اعتبار اختصاص یافته است.

معاون راهداری کشور: بیش از چهار هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش قدس آنلاین "رضا اکبری" روز یکشنبه در حاشیه بازدید از محورهای مواصلاتی و راه‌های فرعی شهرستان ملایر اظهار داشت: در سفر رئیس جمهور در موضوعات مرتبط با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، در مجموع ۱۴۳ مصوبه به تصویب رسید.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل اصلاح ۸۵۸ نقطه حادثه‌خیز، ۶ هزار و ۸۰۰ کیلومتر روکش راه‌های فرعی و روستایی و سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر روکش راه‌های اصلی است که این مصوبات مربوط به دوره زمانی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ است.

معاون سازمان راهداری کشور با بیان اینکه اعتبارات تخصیص یافته مربوط به سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است که ابلاغ و انجام شده، بیان کرد: با اعتباراتی که تاکنون ابلاغ شده، حدود ۱۸۳ نقطه حادثه‌خیز اصلاح و ۲ هزار کیلومتر راه فرعی و روستایی را بازسازی و اصلاح کردیم و روکش آسفالت حدود یک‌هزار کیلومتر راه اصلی انجام شد و مابقی پروژه‌ها نیز با پیشرفت فیزیکی مختلف در دست اجرا است.

اکبری ادامه داد: پروژه‌هایی که در محدوده ۲ سال گذشته تصویب و اجرا شد، حدود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به طور حتم با تخصیص اعتبارات سال ۱۴۰۲ می‌توانیم پروژه‌هایی که تاکنون تخصیص اعتبار نداشتند، با سرعت بیشتری فعال کنیم و پیشرفت فیزیکی آنها را در ماه‌های آینده افزایش دهیم.

وی با اشاره به بازدیدهای امروز از محور کرمانشاه به همدان و محدوده همدان، گردنه اسدآباد، راهدارخانه و پروژه‌های این مسیر و محورهای مواصلاتی شهرستان ملایر، گفت: روند اجرایی تعدادی از پروژه‌ها با توجه به قرار گرفتن آنها در کریدور اصلی کشور در مسیر اربعین، باید فعال‌تر شوند و برای روکش آسفالت محدوده همدان به اسدآباد دستوراتی داده شد.

پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه‌های سفر رئیس جمهور

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور ادامه داد: در محدوده شهرستان ملایر نیز بازدیدهایی انجام شد که اولویت‌های آن توسط نمایندگان ملایر در وزارت‌خانه پیگیری شد و در این راستا تکمیل روکش آسفالت همین کریدور از سمت همدان به ملایر و محدوده اراک، توره که از زنگنه عبور می‌کند، یکی از مصوبات بود که بخشی سال‌های قبل انجام شد و بخشی باقیمانده که باید تکمیل شود.

اکبری یادآور شد: تعریض راه فرعی ملایر به قوزان نیز در بازدیدی که انجام شد، ۱۰ کیلومتر برای حذف نقاط حادثه‌خیز در دستور کار تعریض قرار دارد و حدود پنج کیلومتر آن با سرعت خوبی توسط پیمانکار در حال اجرا است و قول گرفتیم که تا یکماه آینده این مسیر آسفالت شود.

وی گفت: از ۲ محور فرعی این شهرستان در محدوده سد کلان و جوزان نیز بازدید شد که بعد از این سفر با همتی که لازم است استان به خرج دهد، منابع اعتباری تخصیص و پروژه‌ها با سرعت و قوت تکمیل شود.

معاون سازمان راهداری کشور با اشاره به اینکه استان همدان در مسیر زائران اربعین قرار دارد، بیان کرد: ۴۰ کیلومتر این مسیر از همدان به سمت اسدآباد نیاز به روکش آسفالت دارد و با توسعه راهدارخانه، تعریض گردنه اسدآباد و دیگر اقدامات، تلاش می‌کنیم زائران برای اربعین سفری ایمن داشته باشند.

معاون راهداری کشور: بیش از چهار هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور اختصاص یافت

اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد تومان به استان‌های درگیر سفرهای اربعین

اکبری همچنین به اقدامات انجام شده وزارت راه در سفرهای اربعین، تاکید کرد: ابتدای اردیبهشت ماه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان به ۶ استان مرزی کشور همچون آذربایجان غربی، کردستان، ایلام، خوزستان، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان که درگیر سفرهای اربعین هستتد، اختصاص دادیم تا اقدامات لازم در محورهای منتهی به مرزهای اربعین و داخل مرزها و پایانه‌های مرزی انجام شود.

وی اظهار داشت: طی بازدیدهایی انجام شده این پروژه‌ها به خوبی فعال است و قبل از اربعین به طور حتم می‌توانیم همه این پروژه‌ها را به اتمام برسانیم.

معاون سازمان راهداری کشور گفت: پروژه‌هایی همچون ایمن‌سازی، رفع نقاط حادثه‌خیز، خط‌کشی، روکش آسفالت، تکمیل تاسیسات رفاهی و خدماتی داخل پایانه‌ها و نصب سایبان، چشمه‌های سرویس بهداشتی و آبسردکن برای سفرهای اربعین به سرعت در حال تکمیل است.

معاون راهداری کشور: بیش از چهار هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور اختصاص یافت

تعریض جاده ملایر به قوزان امسال تکمیل می‌شود

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز تاکید کرد: امروز میزبان معاون سازمان راهداری کشور بودیم و طی بازدیدهایی که از محدوده راه‌های فرعی و اصلی این شهرستان داشتیم، توافقات خوبی در راستای رفع مشکلات این حوزه انجام شد.

"هادی بیگی‌نژاد" گفت: توافقاتی سال گذشته در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برای رفع برخی از مشکلات داشتیم که بخشی از این توافقات همچون آسفالت راه اصلی درون شهر جوکار و زنگنه اجرایی شده و برخی نیز همچون راهی درون شهر سامن اجرایی نشده است.

وی تعریض جاده اسلامشهر آق‌گل را از دیگر توافقات سال گذشته عنوان کرد و افزود: بخشی از این مسیر از ملایر تا سه راهی قوزان کار شروع شده و مقرر شد امسال این مسیر تکمیل و مابقی مسیر از قوزان تا اسلامشهر آق‌گل از طریق ما پیگیری شود تا توسط راهداری اجرایی شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی همچنین تعریض جاده‌های ملایر به سد کلان از سه راهی مرویل را از دیگر درخواست‌ها مهم برشمرد و گفت: این جاده با توجه به تردد بالا و گردشگرپذیر بودن آن، نیاز به تعریض دارد.

بیگی‌نژاد ادامه داد: جاده دره جوزان نیز به عنوان یکی از محورهای پرتردد، احتیاج به تعریض دارد و مسیر کمربندی ملایر که ترانزیتی و محل عبور ماشین‌های سنگین است، طبق توافق بین شهرداری و راهداری، مقرر شد ۵۰ درصد کار توسط شهرداری و ۵۰ درصد توسط راهداری انجام شود.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای بیش از یک‌هزار کیلومتر راه است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.