به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، محمود قربانزاده با اشاره به نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بر تولید، نگهداری و عرضه ۱۶ هزار و ۹۵۶ تن گوشت قرمز در استان، اظهار کرد: طی ۳ ماهه اول سال جاری، کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحدهای تولیدی استان از ورود ۴۹ تن گوشت غیرقابل مصرف جلوگیری و نسبت به ضبط این مقدار اقدام کردند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با بیان اینکه طی ۳ ماهه اول سال جاری بیش از ۴۷۲ هزار راس دام در کشتارگاههای استان کشتار شده است، افزود: گوشت حاصل تمامی کشتارگاههای استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.
وی با اشاره به لزوم تهیه فرآوردههای خام دامی از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر، تصریح کرد: باید روی محصولات بستهبندی، نوع محصول، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و کد پروانه بهداشتی تولید دامپزشکی درج شده و از خرید فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده فاقد مشخصات فوق به شدت پرهیز شود.
قربانزاده افزود: شهروندان باید در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانهگذاری لاشه که به صورت برچسب روی دو دست و دو ران لاشه دام نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، به شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها به شبکه دامپزشکی شهرستان گزارش دهند.
نظر شما