تحولات منطقه

۲۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
کد مطلب: ۸۹۳۰۹۹

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از شناسایی یک انبار لوازم خانگی قاچاق به ارزش 22 میلیارد و 400 میلیون ریال در مشهد خبر داد.

کشف انبار لوازم خانگی قاچاق در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سرهنگ "حسین جوانبخت"  در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر دپو تعداد قابل توجهی لوازم خانگی قاچاق در یکی از مناطق حاشیه شهر مشهد توسط فردی سودجو، پی گیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی استان پس از شناسایی انبار موردنظر و پس از هماهنگی با مقام قضائی به همراه نمایندگان اداره صمت استان به محل مورد نظر اعزام و با رعایت کلیه موازین شرعی و قانونی در بازرسی از این مکان انواع لوازم خانگی شامل؛ انواع تلوزیون های 55 تا 75 اینچ با مارک های مختلف، سینما خانواده و انواع کولر گازی خارجی را کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان رضوی با اشاره به این که ارزش کالاهای احتکار شده مکشوفه بنا به نظر کارشناسان مربوطه 22 میلیارد و 400 ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: در این زمینه 2 متهم به مراجع قضائی معرفی و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha