تحولات منطقه

استاندار اردبیل با اشاره به وجود نخبگانی از رشته‌ها و فعالیت‌های مختلف در این استان گفت: لازم است با ارائه تسهیلات و اجرای طرح‌های حمایتی برای نخبگان زمینه استفاده از ظرفیت‌های آنها برای گره‌گشایی از مشکلات فراهم شود.

استاندار اردبیل خواستار استفاده از ظرفیت نخبگان استان برای گره‌گشایی از مشکلات شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس‌آنلاین، سیدحامد عاملی در نشست با معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، بیان کرد: تعریف چندلایه در رشته‌ها و حوزه‌های مختلف برای نخبگی ضروری بوده و این تعریف نباید مطلق و شامل یک حوزه و اقدامات خاص باشد و باید در هر حوزه‌ای اقدامات و فعالیت‌های خاص و بارز معیار نخبگی شود.

وی افزود: برخی از نخبگان در استان اردبیل با داشتن شرایط تحصیلی از دانشگاه و کارهایی که انجام داده‌اند، نتوانسته‌اند نتایج مطلوبی را به لحاظ پشتیبانی دانشگاه‌ها دریافت کنند.

استاندار اردبیل با اشاره به ناملموس بودن حمایت‌ها و اجرای طرح‌های حمایتی برای نخبگان استان اردبیل، ادامه داد: لازم است با افزایش ارائه تسهیلات و اجرای طرح‌های حمایتی برای نخبگان استان و اقدامات آنان در رشته‌های مختلف علمی و دانش‌بنیان‌، زمینه استفاده از ظرفیت‌های نخبگان در راستای گره‌گشایی از مشکلات فراهم شود.

عاملی با اشاره به فعالیت تعدادی از نخبگان استان اردبیل در زمینه دانش‌بنیان‌ها اظهار کرد: با فراهم کردن زمینه حمایت از این نخبگان اقدامات آنها اثربخشی بیشتری در جامعه می‌گذارد.

یک‌هزار و پنج نفر از نخبگان جهت استخدام معرفی شدند

میثم شهبازی ، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان نیز در این نشست با اشاره به جذب منابع اعتباری بر اساس ردیف بودجه‌ای، از افزایش چهار برابری این اعتبار طی ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: برای جذب نخبگان علاوه بر افزایش ردیف اعتباری قانون بودجه، از ردیف‌های متفرقه نیز اعتباراتی اختصاص یافته و تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان ابلاغ شده است.

وی به سایر طرح‌های حمایتی از نخبگان اشاره کرد و افزود: جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و به‌عنوان هیات علمی دانشگاه‌ها نیز از جمله طرح‌های مهم بوده و امسال یک‌هزار و پنج نفر از نخبگان به سازمان امور استخدامی معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه در قالب طرح بورسیه صنعتی امسال ۳۰۰ شرکت در استان‌های مختلف کشور، تقاضا برای جذب یک‌هزار و ۵۰۰ دانشجوی مستعد کرده‌اند، تصریح کرد: در این طرح دانشجویان نخبه رشته‌های مرتبط در واحد صنعتی جذب و همزمان با تحصیل، کار نیز می‌کنند و بعد از پایان تحصیلات هم در حوزه کاری مرتبط، متخصص می‌شوند.

شهبازی طرح تربیت دانشمندان علوم پایه و علوم انسانی را نیز یادآور شد و گفت: در قالب این طرح رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور و برگزیده‌های المپیادها به تحصیل در رشته‌ای خاص و مورد علاقه فرد و متناسب با نیاز جامعه می‌پردازند و بعد از فراغت از تحصیل نیازمندی کشور با وجود چنین دانشمندانی رفع می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha