به گزارش قدسآنلاین، محمدعلی نیکبخت روز جمعه در جمع تشکل ها و فعالان اقتصادی و کشاورزی غرب مازندران در مجتمع رشد تنکابن افزود: برای انجام این مهم به زودی با قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) و امام حسین مجبتی(ع) صحبت می شود که باید به عنوان یک ضرورت دنبال بشود.
وی تصریح کرد : تهیه این طرح نقش بسزایی در افزایش راندمان تولید و عملکرد بخش کشاورزی خواهد داشت.
وی اضافه کرد : امروز شمال کشور نقش بی بدیل و بی نظیری با توجه به ظرفیت های خوب خدادی موجود در تامین غذا و امنیت غذایی در کشور ایفا می کند.
نیکبخت اظهارداشت : شمال کشور به خصوص استان مازندران در خیلی از محصولات دارای رتبه است، این مناطق در ۱۴ محصول در حوزه های شیلات، زراعت، باغبانی و دام و طیور رتبه اول را داراست. این وزرات خانه موظف هست حمایت ویژه از استان های شمالی داشته باشد.
وزیر جهادکشاورزی توجه ویژه به بخش فرآوری محصولات و صنایع تبدیلی و تکمیلی را از دیگر راهبردهای این وزرات خانه برشمرد و گفت : این بخش نیاز جدی به سرمایه گذاری دارد و هم اکنون سرمایه گذاران زیادی برای انجام این مهم هستند که نیازمند تامین منابع دارند.
مقام عالی دولت در وزارت جهاد کشاورزی تامین منابع چه بانکی و دولتی در بخش کشاورزی را از دیگر راهبرد این وزارت خانه برشمرد و گفت : به عنوان مثال در حوزه شیلات سرمایه گذاری، تولید و اشتغال یکی از بخش هایی است که نسبت به دیگر حوزه های اقتصادی فرصت بی نظیری برای سرمایه گذاری دارد که با انجام این مهم بیکاری را برطرف می کند.
وی با بیان این که جنگل و دریا در این مناطق را ثروت ملی و خدادادی برشمرد و گفت : بخش دیگر واگذاری امور به خود مردم و تشکل ها و تولید کنندگان واقعی بخش کشاورزی است که باید با جدیت آن را دنبال کنیم.
نیکبخت اضافه کرد: موضوع بعدی که باید آن را دنبال کنیم بحث حمایت از تولیدکننده داخلی است چرا که این مهم تامین امنیت غذایی بسیار تاثیرگذار است.
وی موضوع جنگل و منابع طبیعی در استان مازندران اشاره کرد و افزود : رییس سازمان منابع طبیعی کشور و مسوولان استان مازندران باید همفکری کنند تا راهبرد جدید برای این بخش اتخاذ کنند تا حداکثر استفاده را از این ظرفیت ملی و خدادادی ببریم، البته مردم را باید در حفاظت و بهره برداری این منابع شریک بدانیم.
محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی روز گذشته در راس هیاتی در سفر دو روزه به مازندران از زیرساخت های بخش کشاورزی این استان بازدید کرد.
مازندران با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد زمین کشاورزی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود. استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.
نظر شما