مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه اتاق‌های عمل‌ مراکز تأمین اجتماعی کرمانشاه فرسوده‌اند، گفت: بعد از ساخت اورژانس ، اتاق عمل‌هایی در فضای ۴۰۰ متری ساخته می‌شود.

فرسودگی اتاق‌های عمل‌ مراکز تأمین اجتماعی کرمانشاه

به گزارش قدس آنلاین، میثم حجتی‌پور امروز در نشست خبری که در  تأمین اجتماعی استان برگزار شد با بیان اینکه مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان از نظر توسعه خدمات درمانی و عمرانی رتبه نخست کشور را دارد اظهار داشت: تا سال ۹۶ تنها ۶ مرکز تأمین اجتماعی در استان وجود داشت و اکنون به ۱۳ مرکز افزایش یافته است و دو مرکز درمانی دیگر نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به برخی پروژه‌های عمرانی و خدماتی در مراکز تأمین اجتماعی عنوان کرد: بازسازی LDR بیمارستان حضرت معصومه(ص) و افزایش تخت‌های NICU بیمارستان حضرت معصومه از ۸ تخت به ۱۲ تخت از جمله اقدامات انجام شده در مراکز تأمین اجتماعی است.

حجتی‌پور از راه‌اندازی درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه(س) در ۲۰۰۰ متر زمین خبرداد و گفت: درمانگاه کنونی داخل بیمارستان است که از نظر استاندارد باید خارج از بیمارستان باشد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه این درمانگاه امسال وارد فاز مناقصه شود عنوان کرد: در این درمانگاه تمهیدات لازم برای بیماری‌های مزمن و سالمندی پیش‌بینی شده است.

حجتی‌پور گفت: بیمارستان شهدا ۵۰ سال قدمت دارد و یکی از مهمترین اقدامات انجام شده برای آن هتلینگ بوده است که وضعیت بسیار مناسبی دارد و بخش رادیولوژی آن نیز بازسازی شده و تجهیزات آن براساس شرایط روز ارتقا یافته است.

وی از بازسازی رختشورخانه بیمارستان شهدا تا پایان امسال خبرداد و افزود: اقدامات لازم در زمینه اکسیژن‌ساز، تهویه و ژنراتور بیمارستان حضرت معصومه(س) و بیمارستان شهدا انجام شده و در زمینه مواجه با بحران‌ها وضعیت مناسبی دارند.

حجتی‌پور با بیان اینکه ساخت اورژانس شهدا به عنوان بزرگترین اورژانس کشور با ۳۲۸۰ مترمربع زیربنا در دو طبقه در حال انجام است عنوان کرد: این مرکز براساس پیش‌بینی باید ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد اما تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت داشته و تلاش می‌شود به زودی افتتاح شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: با افتتاح این اورژانس یکی از بهترین اورژانس‌های استان محسوب می‌شود زیرا به دلیل نقطه دسترسی بسیار ضروری است.

وی با اشاره به اینکه پلی کلینیک شماره دو در حال بازسازی و تا پایان ماه کار آن انجام می‌شود افزود: تا پایان سال دستگاه MRI برای بیمارستان شهدا خریداری می‌شود و خرید این دستگاه بخش مهمی از دستگاه‌ها در مجموعه تأمین اجتماعی استان تهیه شده است.

حجتی‌پور با بیان اینکه به موازات اقدامات کمی باید اقدامات کیفی نیز انجام شود گفت: هر ساله افزایش تعداد مراجعات به مراکز تأمین اجتماعی بین پنج تا ۱۲ درصد متغیر بوده و در سال ۱۴۰۱ بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار مراجعه به مراکز درمانی انجام شده و این در حالی است که حدود ۷۰۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی در استان وجود دارد و این یعنی به ازای هر بیمه شده چهار بار مراجعه انجام شده است. 

وی افزود: مجموعه این خدمات سبب شد در دو سال ۹۸ و ۱۴۰۰ مدیریت درمان استان به عنوان مدیریت درمان برتر کشوری معرفی شود و در سال ۹۸ نیز در جشنواره رجایی رتبه نخست را کسب کرد.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری نیز پوشش داده می‌شود گفت: در این زمینه ۶۴ قلم دارو تحت پوشش بیمه است و علاوه بر این برنامه‌ریزی شده بخشی در بیمارستان حضرت معصومه(س) به درمان ناباروری تخصیص یابد.

وی از انجام سالانه ۱۳ هزار جراحی در مراکز تأمین اجتماعی استان خبرداد و افزود: سالانه بین ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ زایمان در این مراکز انجام می‌شود و حدود ۳۵ درصد سزارین شکم اول در استان داریم و در این زمینه بهترین عملکرد را در کشور داشتیم.

حجتی‌پور با بیان اینکه در مراکز تأمین اجتماعی تمام اقدامات توسط پزشک انجام می‌شود گفت: در برخی تخصص‌ها همچون رادیولوژی در سراسر کشور چالش وجود دارد و در بیمارستان شهدای کرمانشاه نیز یک متخصص رادیولوژی و در بیمارستان حضرت معصومه(س) دو نفر حضور دارد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای ایجاد بخش دیالیز در بیمارستان شهدا گفت: با ساخت اورژانس جدید و خالی شدن اورژانس قدیمی پیش‌بینی شده این بخش به بخش دیالیز اختصاص یابد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه اتاق عمل‌های کنونی با وجود تجهیزات مدرن فرسوده و قدیمی هستند افزود: بعد از ساخت اورژانس اتاق عمل‌هایی در فضای ۴۰۰ متری ساخته می‌شود.

حجتی‌پور با بیان اینکه امسال ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در دو بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم (مراکز طرف قرارداد) تخصیص داده شده است گفت: اعتبار تعیین شده برای اورژانس بیمارستان شهدا ۷۰ میلیارد تومان بود اما پیش‌بینی می‌شود به ۱۵۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه در پاوه درمانگاه اجاره‌ای وجود دارد افزود: امسال براساس برنامه زمانبندی شده باید تا آبان ماه پیمانکار برای ساخت پروژه درمانگاه این شهرستان تعیین و عملیات ساخت مرکز ملکی در سه ماهه چهارم سال شروع شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.