وداع با آقای شهید ایران

مجموعه مستند داستانی ۲۰ قسمتی «یکی بود یکی نبود» شنبه تا چهارشنبه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

مجموعه مستند «یکی بود یکی نبود» روی آنتن شبکه یک می‌رود / قصه فراموش نشدنی آدم‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مجموعه مستند داستانی «یکی بود یکی نبود» در ۲۰ قسمت به کارگردانی و تهیه‌کنندگی رضا مهرانفر در گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک سیما تولید شده است و شنبه تا چهارشنبه ساعت ١٧ روی آنتن این شبکه می‌رود.

«یکی بود یکی نبود» داستان آدم‌هایی را روایت می‌کند که می‌توانستند زندگی عادی داشته باشند. انسان‌هایی که آمدند، زندگی کردند، تاثیری بر جهان پیرامون خود گذاشتند و رفتند اما یک اتفاق، باعث شد تاثیر عمیق‌تری از خود بر جای بگذارند.

این مجموعه تلاش می‌کند فرازهای مختلف زندگی این افراد را از نگاه اطرافیان‌شان بازتعریف کند؛ افرادی که گرچه سالیان درازی از سفر بی‌بازگشت آنان‌ گذشته اما تاثیری که از خود بر زندگی دیگران گذاشته‌اند به داستان فراموش‌ناشدنی تبدیل شده است.

دیگر عوامل این مجموعه، راوی و مشاور پروژه ساسان گلستانه، مجری طرح مارال میرزایی، نویسنده محمد خداوردی، دستیار کارگردان سحر شمس، مدیرتصویربردازی پژمان ندافی، آهنگساز حسام صدفی‌نژاد، تدوین‌گران عبدالله شکری، مهدی موذنیان و امیدخسروی، گرافیست سهراب گلستانه و مشاور امور رسانه لیلا سلمانی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha