تحولات منطقه

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: هزار و ۶۰۰ تُن گوشت مرغ در این شهرستان خراسان رضوی از ابتدای امسال تولید شده، که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد بیشتر شده است.

تولید گوشت مرغ ۱۵ درصد در جوین رشد داشته است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی اکبر قارزی توسعه زنجیره صنعت مرغ در غرب خراسان رضوی را عامل افزایش تولید گوشت مرغ دانست و اظهار کرد: برای تولید این میزان گوشت مرغ ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری‌ شهرستان جوین انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی جوین تصریح کرد: مدت هر دوره جوجه‌ریزی ۶۰ تا ۷۰ روز است که مجوز جوجه‌ریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجه‌ریزی، صادر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.