تحولات لبنان و فلسطین

فجایع مرگبارتر و مکرر در دریای مدیترانه وجود دارد، جایی که یک کشتی نجات خیریه ۷۶ مهاجر را در یک قایق چوبی پر بار در روز شنبه نجات داد. به گفته سازمان بین المللی مهاجرت، از سال ۲۰۱۴ تاکنون بیش از ۲۲ هزار نفر در آب های این کشور کشته یا مفقود شده اند.

قاره‌ی اروپا به «رویای مرگبار» مهاجرین تبدیل شده است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، بر اثر واژگونی قایق مهاجران به مقصد بریتانیا در کانال مانش، شش نفر جان خود را از دست دادند.

مقامات فرانسوی اعلام کردند که پس از واژگونی یک قایق مهاجران که قصد عبور از کانال مانش از فرانسه به بریتانیا را داشتند، شش نفر جان خود را از دست دادند و دو نفر دیگر احتمالا ناپدید شده اند.

به گفته فرمانداری دریایی، قایق های نجات فرانسوی و بریتانیایی نزدیک به ۶۰ مهاجر را نجات دادند و آنها را به سواحل فرانسه یا بریتانیا آوردند و عملیات جستجو و نجات ادامه دارد.

شهردار محلی فرانک درسین گفت که یک عملیات نجات بزرگ در حدود ساعت ۶ صبح به وقت محلی در حالی که ده ها قایق مهاجر سعی داشتند همزمان از گذرگاه عبور کنند، آغاز شد.

او به رویترز گفت: چند تا از قایق ها با مشکلات جدی مواجه بودند. متاسفانه در نزدیکی (شهر ساحلی) سانگات اجساد پیدا شده اند.

کانال بین فرانسه و بریتانیا یکی از شلوغ ترین خطوط کشتیرانی در جهان است و جریانات قوی هستند که عبور از قایق های کوچک را خطرناک می کند.

قاچاقچیان انسان معمولا قایق‌های خراب را بیش از حد بار می‌کنند و آنها را به سختی روی آب می‌گذارند و در هنگام تلاش برای رسیدن به سواحل بریتانیا در معرض ضربه امواج قرار می‌گیرند.

آن تورل، داوطلبی که در یکی از قایق‌های نجات حضور داشت، تلاش‌های دیوانه‌وار مهاجران را برای بیرون آوردن آب از کشتی غرق‌شده‌شان با استفاده از کفش‌هایشان توصیف کرد.

او هنگام بازگشت به ساحل گفت: تعداد زیادی از آنها در قایق (مهاجران) بودند.

گارد ساحلی بریتانیا گفت که یک قایق نجات از دور برای کمک به نجات گیر افتادگان در کانال مانش به همراه تیم نجات گارد ساحلی و کارکنان آمبولانس فرستاده است.

گارد ساحلی بریتانیا افزود: یک کشتی نیروی مرزی بریتانیا و دو قایق نجات در حادثه جداگانه‌ای به همه افرادی که در یک قایق کوچک دیگر در کانال مانش بودند، کمک کردند.

دولت ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا هفته گذشته را صرف اطلاعیه هایی در مورد تلاش های خود برای کاهش تعداد پناهجویانی که با قایق های کوچک وارد می شوند، سپری کرده، به این امید که با عقب افتادن حزب محافظه کار حاکم در نظرسنجی ها، از حمایت رای دهندگان برخوردار شود.

آمارهای دولت بریتانیا نشان می‌دهد که تعداد گذرگاه‌های مهاجران از کانال مانش تا کنون در سال جاری به بیش از ۱۶ هزار نفر رسیده که تنها در هفته گذشته بیش از ۱۱۰۰ نفر وارد این کشور شده‌اند.

در سه ماه اول سال جاری، بیشتر کسانی که در قایق های کوچک سوار شده اند، از افغانستان، هند، ایران یا عراق بوده اند.

در نوامبر ۲۰۲۱، ۲۷ مهاجر هنگام تلاش برای عبور از کانال مانش بر اثر تخلیه قایق آنها جان خود را از دست دادند. این حادثه بدترین حادثه ثبت شده بود که در آن مهاجران در مسیر دریایی باریکی که دو کشور را از هم جدا می‌کردند، رخ داد.

فجایع مرگبارتر و مکرر در دریای مدیترانه وجود دارد، جایی که یک کشتی نجات خیریه ۷۶ مهاجر را در یک قایق چوبی پر بار در روز شنبه نجات داد. به گفته سازمان بین المللی مهاجرت، از سال ۲۰۱۴ تاکنون بیش از ۲۲ هزار نفر در آب های این کشور کشته یا مفقود شده اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.