به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، یکی از مشکلاتی که همواره در مسیر کارفرمایان و کارجویان در بازار کار بوده است, بحث شناسایی است.در سامانه جستجوی شغلی کاریابیها، کارفرمایان و کارجویان میتوانند ضمن ایجاد پنل کاربری و ثبت دادههای لازم از خدمات سامانه در زمینه معرفی فرصتهای شغلی، شناسایی افراد آماده به کار و تطبیق شغلی بهرهمند شوند. بر این اساس، شفافیت و پویایی در بازار کار ثبت میشود و سیاستگذاری بهتر و بهبود عملکرد بازیگران حوزه بازارکار را به دنبال خواهد داشت.
سامانه جستجوی شغل با هدف کاهش هزینه های جستجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان، رضایت مندی مخاطبان و در نهایت ایجاد پویایی در بازار کار راه اندازی شد و در دی ماه ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار گرفت.
این سامانه فرصتی است تا رضایت مندی استفاده کنندگان از خدمات کاریابی افزایش یافته و موجبات کاهش بروکراسی اداری، هزینه های جستجوی شغلی و بهبود عملکرد دفاتر کاریابی را فراهم نماید.
اعلام آخرین جزئیات ثبتنام در سامانه جستجوی شغل
امید ملک, مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ثبت ۱۳هزار و ۵۰۰فرصت شغلی با ظرفیت ۱۰۰هزار شغل در سامانه جستجوی شغل تاکنون خبر داد و گفت: ۱۸هزار و۱۳۸ معرفینامه صادر و ۶ هزار نفر بهکارگیری شدند.
ملک با بیان اینکه هدف از راهاندازی این سامانه رفع نیاز کارفرمایان و کاریابیها با شناسایی نیروی کار است افزود: هدف دولت از سامانه جستجوی شغل طبق آیین کاریابیها، نظارت بر فعالیت کاریابیها و کارفرماهاست.
مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گسترش چتر خدمات کاریابی به عموم مخاطبان(کارجویان و کارفرمایان)، رصد و پایش تغییر و تحولات بازار کار و رفع ناترازیهای موجود، کاهش هزینههای جستجوی شغلی, اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان و دسترسی به اطلاعات صحتسنجی شده هر دو طرف بازار کار و اطلاعات ثبتی مبنا را از اهداف اصلی راهاندازی سامانه جستجوی شغل عنوان کرد.
وی به مزایای سامانه جستجوی شغل اشاره کرد و افزود: امکان ثبتنام و بارگذاری رزومه شغلی توسط بیکاران، مشاهده فرصتهای شغلی مورد نیاز کارفرمایان در سامانه، انتخاب سریع فرصت شغلی مورد نیاز کارفرمایان، کاهش هزینه و مدت زمان جستجوی شغل و بهبود رضایت شغلی و افزایش بهرهوری نیروی کار از مزایای استفاده برای بیکاران و امکان ثبتنام مستقیم کارفرمایان متقاضی جذب نیروی کار، ثبت فرصتهای شغلی مورد نیاز کارفرمایان در سامانه، امکان جستجو در بانک اطلاعاتی رزومههای ثبتشده بیکاران برای کارفرمایان، انتخاب سریع نیروی کار مورد نیاز توسط کارفرمایان و به حداقل رساندن اشتباهات در فرآیند استخدام نیروی کار جدید از مزایای استفاده برای کارفرمایان است.
ملک درباره آخرین وضعیت عملکرد سامانه جستجوی شغل در کل کشور از اول خردادماه تا ۲۰مردادماه امسال خاطرنشان کرد: ۲۹ هزار درخواست شغلی مربوط به کارجویان در سامانه ثبت و ۵هزار و ۷۲۳ کارفرما در این سامانه ثبتنام کردند.
نظر شما