به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، «علی تیموری شندی» به تاثیر عدم ثبات در تصمیمات سیاستگذاران بر بازار سرمایه اشاره کرد و افزود: متاسفانه نبود ثبات در برخی تصمیمگیریها، موجب شده تا حدودی اعتماد سرمایهگذاران نسبت به تصمیمات آتی کمرنگ شده و همچنین تردیدهایی را نسبت به تصمیمگیری در خصوص برخی قیمتهای فعلی به همراه داشته باشد.
وی با تاکید به اینکه سیاستگذاران باید توجیه شوند بازار سرمایه محل خوبی برای جذب نقدینگی و هدایت سرمایه های جامعه به منظور افزایش تولید و کنترل تورم است، عنوان کرد: به طور مشخص در سطح سیاستگذاری و اداره کل اقتصاد کشور با یکسری مشکلات مواجه هستیم که پیگیری جدی برخی موضوعات میتواند کمک کننده باشد.
تیموری اظهار کرد: سلب اعتماد عمومی نسبت به ثبات متغیرهای کلان اقتصادی ضربه سنیگنی را به سطح کلان سرمایهگذاری و همچنین سطح سرمایهگذاری در بازار ثانویه که معمولا سرمایهگذاران خرد در آن هستند، میزند.
این کارشناس ارشد بازار سرمایه با اعلام اینکه تا زمانی که مشکلات اصلی اقتصاد حل نشود پرداختن به سایر مشکلات بیمعنا است، ادامه داد: همه ذینفعان باید تلاش کنند اهمیت ثبات متغیرهای کلان اقتصادی را به خصوص در برنامه هفتم توسعه که در حال تدوین است، متذکر شده تا مسائل ثباتبخشی در قالب مفاد قانونی به اجرا درآید.
نظر شما