تحولات لبنان و فلسطین

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: راهبرد دولت همگرایی و هم‌افزایی با مجلس در ایجاد زمینه مناسب برای اقدامات اساسی، پیشرفت کشور و خدمت به مردم است.

راهبرد دولت هم‌افزایی با مجلس در ایجاد زمینه مناسب برای پیشرفت کشور و خدمت به مردم است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در بیست و هفتمین نشست معاونان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی که مدیران کل امور مجلس دستگاه‌ها نیز شرکت داشتند با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت، اظهار داشت: ایمان، اخلاص، فداکاری، پایمردی، ولایتمداری، مردمی بودن، پایبندی به اصول و ارزش‌ها، استکبارستیزی، خدمت به محرومان، استقامت و بردباری در برابر ناملایمات سیاسی باعث جاودانه شدن نام و یاد این شهیدان بزرگوار است. شهیدان رجایی و باهنر مدیران در تراز انقلاب اسلامی هستند که باید سیره، منش و رفتار آنان را الگوی رفتار فردی و اجتماعی خود قرار دهیم.

وی با تاکید بر اینکه معاونان پارلمانی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی باید در قبال ماموریت‌ها و برنامه‌های دولت احساس مسئولیت مشترک داشته باشند اظهارداشت: اگر دولت لایحه‌ای مثل برنامه هفتم را به مجلس ارائه می‌دهد،‌ معاونان پارلمانی همه وزارتخانه‌ها وظیفه دارند با هم‌افزایی و همکاری مشترک و تعامل با نمایندگان، آن لایحه را تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری کنند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات معاونان پارلمانی در دو سال گذشته، آنان را به ارزیابی نقاط قوت و ضعف مجموعه‌ی خود در دومین سال تشکیل دولت سیزدهم فراخواند و جبران کاستی‌های احتمالی را بر مبنای این ارزیابی مورد تاکید قرار داد و گفت: در انجام ماموریت‌ها ابتکار عمل، ‌خلاقیت، نوآوری، بهره‌گیری از تجربیات گذشته، ‌راهکارهای مناسبی برای حل مسائل و چالش‌ها را پیش روی ما قرار می‌دهد. 

حسینی با تاکید بر اینکه معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در دوره جدید به تقویت روحیه همکاری جمعی و ایجاد هم‌افزایی اهتمام جدی دارد، اظهارداشت: بر این باور هستیم که همگی مجموعه واحدی هستیم که هدف مشترکی داریم و با هم‌افزایی و همکاری مشترک می‌توان نتایج مثبتی را رقم زد.

وی خاطرنشان کرد: معاونان پارلمانی همه دستگاه‌های اجرایی در موضوعات مهمی مانند رأی اعتماد به وزرا، لایحه بودجه و برنامه هفتم با احساس مسئولیت مشترک وارد صحنه شده و  همکاری مضاعفی داشته باشند تا در نهایت آنچه مد نظر دولت است، حاصل شود تا دستگاه‌های اجرایی در میدان عمل، خدمت به مردم و پیشرفت امور با چالش مواجه نشوند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور بر لزوم پیگیری مطالبات به حق نمایندگان در رسیدگی و رفع مشکلات مردم و حوزه‌های انتخابیه آنها تاکید کرد و اظهارداشت: نمایندگان بعضا بخاطر مشکلات اقتصادی و کمبودهایی که مردم با آن مواجه هستند، سوالات و مطالباتی مطرح می‌کنند و ما وظیفه داریم در حد توان و در چارچوب اعتبارات و موازین آن را پیگیری کنیم لذا فعالیت در حوزه معاونت پارلمانی کار بسیار سختی است و نیاز به صبر و استقامت و سعه صدر دارد.

حسینی با اشاره به نمایشگاه روایت خدمت که در آن دستاوردهای وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی طی دو سال گذشته به نمایش درآمده است، اظهار داشت: باید دستاوردها و اطلاعات و آمار دقیق اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف در اختیار نمایندگان قرار داده شود تا به مردم ارائه دهند و به‌واسطه آن روحیه امید و نشاط در جامعه گسترش یابد.

وی در ادامه معاونان و مدیران کل پارلمانی را به حضور فعال در مجلس و پیگیری تعامل با نمایندگان در پاسخ به سوالات و مواردی مانند تحقیق و تفحص فراخواند و گفت: برای پیگیری امور مربوط به دولت و نیز لوایحی که یک دستگاه به عنوان نماینده دولت تعیین می شود لازم از اعلام وصول به موقع تا بررسی در کمیسیون و ارجاع به صحن و حتی در مواردی انتقال نظرات به شورای نگهبان پیگیر باشد تا کار به نتیجه برسد و در میانه راه متوقف و بلاتکلیف نماند، البته معاونت امر مجلس رئیس جمهور پیگیر هست اما دستگاه تخصصی هم باید مسئولیت خود را مد نظر داشته باشد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید از نمایشگاه وزارت دفاع با عنوان: «صنعت دفاعی تجلی امید تبلور اقتدار»، دستاوردهای نیروهای مسلح کشور در دوره تحریم را  مایه مباهات، افتخارآفرین و غرورانگیز توصیف کرد و گفت: مجهز بودن به ابزار اقتدار توصیه‌ی قرآنی «و أعدوا لهم مااستطعتم من قوة» است و ملت ایران با توجه به آن در این مسیر گام گذاشته و به کشوری مقتدر تبدیل شده به نحوی که دشمنان جرأت تعدی به خاک کشورمان را ندارند.

حسینی تاکید کرد: در این دوره، دولت و رئیس جمهور کاملا حامی و پشتیبان نیروهای مسلح کشور هستند و بواسطه همکاری و در کنار هم قرار گرفتن میدان و دیپلماسی شاهد توفیقات و موفقیت‌های چشمگیری در عرصه منطقه‌ای و جهانی هستیم و از جمله ثمرات آن می‌توان به تحت فشار قرار گرفتن گروهک ضدانقلاب و معاندین در آلبانی و دیگر نقاط جهان اشاره کرد.

در این نشست،‌ طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع گزارشی از عملکرد و دستاوردهای وزارت دفاع در طی دو سال گذشته و برنامه‌های آتی این وزارتخانه ارائه داد.

اسماعیلی نیز در سخنانی از برنامه‌ها و اقدامات ابتکاری معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در دو سال گذشته برای ایجاد و تقویت همدلی و هماهنگی بین دولت و مجلس گزارش داد و گفت: حضور مستمر و بی‌سابقه در این سطح در صحن علنی  مجلس و کمیسیون‌های تخصصی، توجه به نقش معاونان پارلمانی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی و تشکیل جلسات منظم با هدف ایجاد هم‌افزایی و همفکری، هماهنگی برای دیدار رئیس‌جمهور با تمام نمایندگان به صورت به شکل مجامع استانی و تنظیم حضور وزراء در مجلس ، قبول دعوت نمایندگان برای حضور در حوزه‌های انتخابیه با هدف تقویت همدلی، بررسی و پیگیری پروژه‌های استانی، همکاری مشترک و حضور در 210 شهرستان در قالب 121 سفر استانی از جمله فعالیت‌های معاونت امور مجلس در این مدت بوده است که به هیچ عنوان از لحاظ کمی و کیفی قابل مقایسه با 8 سال دولت گذشته نیست.

در این نشست تعدادی از معاونان و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی در سخنان جداگانه‌ای دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در خصوص موضوعات مربوط به تقویت روزافزون تعامل سازنده دولت و مجلس بیان کردند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.