تحولات منطقه

۱۶ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
کد خبر: ۹۱۲۹۵۵

منابع خبری از بازداشت یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی به همراه چند فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.

بازداشت یکی از رهبران جهاد اسلامی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، نیروهای رژیم صهیونیستی بامداد امروز با یورش به اردوگاه«الجلزون» در شمال رام الله «شیخ سعید نخله» یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین را بازداشت کردند.

نیروهای اشغالگر صهیونیست همچنین دو جوان فلسطینی به نام‌های «نشمی»و «لؤی» ابورحمه در منطقه بلعین واقع در غرب رام‌الله را بازداشت کردند.

منابع خبری همچنین اعلام کردند که صهیونیست‌ها در جریان یورش به اردوگاه جلزون در شمال رام الله عنان صافی، اسیر آزاده فلسطینی را بار دیگر بازداشت کردند.

همچنین سازمان اسرای فلسطینی اعلام کرد که نیروهای اشغالگر صهیونیستی بامداد امروز ۱۳ شهروند فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری و قدس اشغالی را بازداشت کردند.

شرایط این روزهای سرزمین‌های اشغالی و بطور خاص در کرانه باختری بسیار ویژه است و رزمندگان فلسطینی با هر وسیله‌ای پاسخ جنایات بی شمار صهیونیست‌ها را می‌دهند و همین امر شرایط ویژه‌ای را برای صهیونیست‌های غاصب رقم زده است.

تا پیش از این صهیونیست‌ها فقط در جنوب سرزمین‌های اشغالی و در منطقه غزه با فلسطینی‌ها درگیر بودند ولی هم اکنون کرانه باختری در شرق فلسطین به دلیل مسلح شدن جوانان آن به کمینگاهی برای صهیونیست‌ها تبدیل شده و خواب راحت را از چشمان آنها گرفته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha