تحولات منطقه

مرز مهران یک روز پس از اربعین شاهد موج بازگشت زائران اربعین حسینی است و طبق آخرین آمار امروز نیز بیش از ۱۶۰ هزار نفر از این مرز تردد کرده‌اند.

موج بازگشت زوار از مرز مهران یک روز پس از اربعین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین به نقل از فارس، مرز مهران یک روز پس از اربعین شاهد موج بازگشت زائران اربعین حسینی است.

آمارها نشان می‌دهد همچنان زائران بیش از سایر مرزهای مشترک با عراق، مرز مهران را انتخاب می‌کنند؛ بر اساس آخرین اطلاعات امروز نیز بیش از ۱۶۰ هزار نفر از این مرز تردد کرده‌اند.

علت این انتخاب هم آماده بودن بسترهای این مرز برای تردد آسان زائران است؛ چهاربانده شدن جاده‌ها، تعبیه پارکینگ‌های مناسب، تعدد موکب‌ها، پذیرایی مناسب از زائران و تعداد زیاد گیت‌ها در در دو سمت مرز از گوشه‌ای از امتیازهای این مرز است.

روز گذشته تصاویری از صف کشیدن اتوبوس‌ها در این مرز نیز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که منتظر بازگشت زائران بودند تا آنها را به استان‌های محل سکونت خود برگردانند.

امروز اما تعدد زائرانی که مرز مهران را برای بازگشت انتخاب کرده‌اند باعث شد تا برای ساعاتی روند خدمت رسانی به زائران با مشکلاتی مواجه شود؛ کمبود اتوبوس، کم شدن تعدادموکب‌های فعال، توزیع نامناسب آب و غذا از جمله این مشکلات بود.

این وضعیت خود را در پایانه برکت مهران نشان داد؛ فیلم‌های ارسالی مخاطبان به خبرگزاری فارس نشان می‌دهد تا عصر امروز مسافران برخی استان‌ها برای سوار شدن بر اتوبوس‌ها با معطلی مواجه شده‌اند.

استاندار ایلام هم با تایید این وضعیت گفته: زائران استان‌هایی نظیر آذربایجان شرقی و مازندران در پایانه برکت با معطلی مواجه شده‌اند.  بهران نیا تاکید کرده برای عبور از این شرایط به ۲۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز داریم.

خبرنگار فارس در ایلام اما با مراجعه به پایانه برکت وضعیت این پایانه را اینطور روایت می‌کند: توزیع آب برای تمام زائران انجام شده و دیگر شاهد تشکیل صف برای تهیه آب نیستیم _ توزیع غذا بین زائران ادامه دارد؛ البته هنوز شاهد صف‌های نسبتا طولانی هستیم _ اما همچنان در بخش اتوبوس‌ها کمبود ملموس است و مردم در انتظار اتوبوس‌ هستند. _ اتوبوس‌هایی که مسئولان قول آن را داده‌اند کم‌کم به پایانه برکت رسیده‌اند و حجم مسافران کمی از صبح کمتر شده است.

مسافران اما علت انتخاب مرز مهران برای تردد را آمادگی این مرز و تعریف و تمجید زائران از زیرساخت‌های آن عنوان کرده‌اند. این مساله تا حدی است که زائران آذربایجان شرقی ترجیه می‌دهند خود را به مهران رسانده از استان ایلام راهی شهرهای خود شوند حال آنکه آذربایجان غربی و مرز تمرچین در همسایگی این استان قرار دارد.

به گزارش فارس تا روز گذشته خدمت‌رسانی به زائران در این مرز بدون هیچ‌گونه مشکلی صورت گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.