تحولات لبنان و فلسطین

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان‌های مشهد در ایام دهه پایانی ماه صفر به بیش از ۵ هزار زائر امام رضا(ع) خدمات‌رسانی کردند.

ارائه خدمات درمانی به بیش از ۵ هزار زائر امام رضا(ع) در ایام دهه پایانی ماه صفر

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، محمد دهقانی‌فیروزآبادی اظهار کرد: حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی سطح شهر مشهد در ایام دهه پایانی ماه صفر و در بازه اربعین حسینی تا شهادت امام رضا(ع) به بیش از ۵ هزار زائر امام رضا(ع) خدمات درمانی ارائه کرد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: خدمات ارائه شده به زائران امام رضا(ع) در دهه پایانی ماه صفر در موضوعاتی همچون دیالیز، تروما، گوارش، مسمومیت غذایی، زنان و زایمان و غیره بود و در مراجعات بازه زمانی پانزدهم تا بیست‌وپنجم شهریور ماه تعدادی از بیماران مراجعه مستقیم به بیمارستان‌ها داشتند و برخی دیگر از آن‌ها با آمبولانس به مراکز درمانی انتقال یافتند که موارد انتقالی بیشتر مربوط به تصادفات بود.

وی با بیان اینکه در این ایام بیمارستان‌های شهید کامیاب، شهید هاشمی‌نژاد، امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، حضرت ام‌البنین(س)، طالقانی، ولایت و شریعتی بیشترین آمار بیماران سرپایی و بستری را داشتند، بیان کرد: ما در این ایام ضمن همکاری قابل توجه تمامی بیمارستان‌های غیردانشگاهی، از حضور پررنگ و مؤثر تمامی مطب‌ها، درمانگاه‌ها، کلینیک‌ها و مراکز سطح ۲ دانشگاهی و غیردانشگاهی در تمامی نقاط شهر به‌ویژه در محدوده حرم مطهر رضوی بهره‌مند شدیم.

دهقانی‌فیروزآبادی افزود: عمده خدمات ارائه شده به‌صورت سرپایی بود و درصد اندکی، از خدمات بستری بهره‌مند شدند که مربوط به افراد دارای بیماری‌های مزمن و زمینه‌ای و همچنین مصدومان حوادث رانندگی شهری و جاده‌ای بودند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه بیشترین مشکلات زائران پیاده امام رضا(ع) در خصوص دردهای عضلانی، تاول کف پا، پیچ خوردگی مچ پا بوده است، گفت: همچنین در موارد بستری بیشتر آمارها مربوط به کدهای ۲۴۷ و ۷۲۴ و بیماران اورژانسی در حوزه‌های تروما، زنان و زایمان و گوارش بوده است.

وی با اشاره به اینکه در این ایام ستاد mcmc هدایت درمان به‌صورت شبانه‌روزی فعال بود و اقدامات لازم را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام داد، بیان کرد: در بازه زمانی اربعین حسینی تا شهادت امام رضا(ع) اکثر بیماران به صورت سرپایی به بخش اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند و با برنامه‌ریزی بسیارخوب صورت گرفته در تمامی مراکز درمانی تمامی بیماران در مدت زمان کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف شدند.

دهقانی‌فیروزآبادی با ذکر این نکته که در طول این بازه زمانی نزدیک به ۲۰۰ بیمار غیرایرانی تحت درمان قرار گرفتند، تأکید کرد: بیماران غیرایرانی مراجعه کننده به بیمارستان‌ها از کشورهای مختلف بودند و کشورهایی همچون عراق، افغانستان و ترکمنستان بالاترین آمار را در میان بیماران غیرایرانی بستری در بیمارستان‌ها در ایام دهه پایانی ماه صفر داشتند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: خدمات درمانی خادمان حوزه درمان در روزهای دهه پایانی ماه صفر صرفاً به بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، کلینیک‌ها و مطب‌ها خلاصه نشد و این گروه از خادمان حوزه سلامت خدماتشان را در بیمارستان سیار ثامن الائمه(ع) مُلک‌آباد و کانکس بیمارستانی مستقر در باب الرضا(ع) به تمامی عزاداران رضوی به‌ویژه زائران پیاده امام رضا(ع) ارائه کردند.

وی گفت: با برنامه‌ریزی مناسبی که در این ایام صورت پذیرفت، تمامی خدمات درمانی موردنیاز زائران و مجاوران امام رضا(ع) به نحو احسن، با بهترین کیفیت و به شکلی پسندیده و در خور شأن ارائه شد و  خدمات ارائه شده با رضایت‌مندی بالای بیماران، خانواده‌ها و همراهیان آنان همراه بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.