تحولات لبنان و فلسطین

نتیجه مطالعات یک موسسه تحقیقاتی نشان می دهد که هیچ فایده ای در مصرف داروی ضد افسردگی فلووکسامین (Luvox) برای کاهش علایم کرونا وجود ندارد.

آیا داروی ضدافسردگی تأثیری در تسکین علایم کووید دارد؟

به گزارش هلث دی نیوز، این مطالعه که توسط مؤسسه تحقیقات بالینی دوک با همکاری دانشگاه واندربیلت در کارولینای شمالی انجام شد، هیچ بهبود علایمی را در افرادی که داروی ضدافسردگی را با دوز ۱۰۰ میلی گرم دو بار در روز به مدت ۱۳ روز مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف کردند، مشاهده نکرد.

دکتر «آدریان هرناندز»، محقق ارشد، گفت: «هیچ مدرکی دال بر بهبود میزان بهبودی پایدار در شرکت‌کنندگانی که این دوز فلووکسامین را در مقابل افرادی که دارونما مصرف کردند، وجود نداشت.»

محققان فلووکسامین را مورد مطالعه قرار دادند زیرا شواهد قبلی نشان داد که ممکن است بتواند التهاب ناشی از ویروس را کاهش دهد.

پس از اینکه هیچ فایده‌ای در مصرف ۵۰ میلی گرم فلووکسامین دو بار در روز به مدت ۱۰ روز پیدا نکردند، تیم دوز بالاتر را با توجه به اینکه پروفایل ایمنی و اثربخشی مطلوبی در مطالعات دیگر داشت، آزمایش کردند.

فلووکسامین یکی از چهار داروی مورد تأیید سازمان غذا و دارو آمریکا است که در آزمایش جدید مورد آزمایش قرار گرفته است. این دارو، مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) است که برای درمان اختلال وسواس اجباری و افسردگی استفاده می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.