به گزارش قدس آنلاین، میلاد مرادی امروز با بیان اینکه مجموعه معاونت جوانان در زمینه های مرتبط با حوزه ازدواج، خانواده و جمعیت مراکز تخصصی مشاوره و ازدواج فعالیت دارد اظهار کرد: یک بخش مشاوره و خانواده و بخش دیگر مرکز همسانگزینی است که این مرکز با هدف فرهنگسازی و ترویج ازدواج آسان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: مرکز همسانگزینی به صورت مشترک بین ورزش جوانان و سازمان تبلیغات اسلامی است به نحوی که صدور مجوز با ورزش جوانان و نظارت و همکاری با مراکز به صورت مشترک با تبلیغات اسلامی است.
معاون جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان همدان عنوان کرد: مصاحبه اولیه افرادی که متقاضی دریافت مجوز مراکز همسانگزینی هستند با تبلیغات اسلامی و صدور مجوز با ادارهکل ورزش جوانان است.
وی خاطرنشان کرد: این مراکز به دنبال ارائه راهکارهایی در تسهیلگری امر ازدواج و همسانگری جوانان است تا در گسترش امر ازدواج و انتخاب صحیح گام موثری بردارد.
مرادی به وجه تمایزی که مراکز همسانگزینی با مراکز مشاوره قبل از ازدواج دارند اشاره کرد و گفت: وجه تمایز آنها این است که در مراکز همسانگزینی علاوه بر تسهیلگری، یکسری ارزیایی و مداخله در توانمندسازی و مهارتافزایی فرد قبل از ورود به ازدواج رخ میدهد.
وی تصریح کرد: افرادی که متقاضی ازدواج هستند با این مراکز ارتباط میگیرند علاوه بر اینکه مهارتهای ازدواج را از این مراکز دریافت میکنند، در تمام این مراحل میتوانند این مراکز همراه زوج جوان باشند.
معاون جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان همدان خاطرنشان کرد: با راهاندازی این مراکز به دنبال ایجاد یک نهضت تسهیلگری امر ازدواج هستیم که یکی از مقدمات آن همکفوگزینی زوجین است.
در استان همدان ۱۵ مرکز مشاوره و خانواده وجود دارد
وی با بیان اینکه امور جوانان در گام اولیه آمار جوانان مجرد دستگاههای اجرایی را استخراج کرده است اضافه کرد: پس از بررسی افراد، معرفی زوجین به یکدیگر انجام میشود که آنها در حوزه مشاوره وارد شده و دغدغههای خود را بیان میکنند و سرانجام میتوانند در مسیر ازدواج با شناخت درست قرار گیرند.
مرادی با تاکید بر اینکه با راهاندازی نهضت همکفوگزینی، افزایش ازدواج و کاهش طلاق و رشد جمعیت رقم خواهد خورد عنوان کرد: بر این اساس نخستین مرکز تخصصی انتخاب همسر به نام مرکز "همسان" امروز افتتاح شد.
وی با بیان اینکه حمایت این مراکز توسط دستگاههای اجرایی بسیار مهم است افزود: طی ۶ ماه دوم سال جاری افتتاح چهار مرکز مدنظر بود که اولین مورد افتتاح شد و سه مرکز دیگر نیز تا پایان سال به مرور افتتاح میشوند که به دنبال گسترش آنها نیز هستیم.
معاون جوانان ادارهکل ورزش و جوانان استان همدان با بیان اینکه در کنار مراکز همسانگزینی مراکز مشاوره و خانواده نیز فعال است افزود: در استان همدان ۱۵ مرکز مشاوره و خانواده وجود دارد که اولویت تمرکز در شهرستانهایی است که در زمینه نرخ ازدواج و طلاق در جامعه دچار بحران هستند.
وی ضمن تقاضا از دستگاههای اجرایی برای حمایت از این مجموعهها تاکید کرد: فارغالتحصیلان رشتههای روانشناسی و مشاوره که جویای شغل هستند، تفکر جهادی دارند و تمایل به فعالیت در این حوزه دارند، میتوانند مجوز این مراکز را دریافت کنند.
مرادی بیان کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی اگر این افراد نمیتوانند مکانی را برای راهاندازی مرکز همسانگزینی اجاره کنند، دستگاههایی اجرایی میتوانند در بخشهایی که برون سپاری حوزه خصوصی دستگاههاست، با این مراکز وارد کار شده و کارگاههای مشاوره پیش از ازدواج برگزار کنند.
وی در پایان خطاب به خیرینی که در به صورت سنتی در مساجد کار ترویج ازدواج را دارند اظهار کرد: افرادی که سابقه امر تسهیلگری در امر ازدواج داشتند، میتوانند درخواست مجوز داده و دورههای علمی را نیز بگذرانند تا در این امر مهم نتیجه بهتری کسب کنیم.
نظر شما