به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، «سید صولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدارهای جداگانه با مدیرانعامل برخی از بانکهای دولتی و خصوصی از آنها در راستای تحقق کمی و کیفی اهداف دولت در برنامه زیستبوم ملّی اشتغال و اعطای تسهیلات اشتغالزایی از منابع تکلیفی و بودجه سنواتی و حمایت از مشاغل خانگی تقدیر کرد.
این نشست با هدف بررسی عملکرد اعطای تسهیلات اشتغالزایی از منابع تکلیفی و بودجه سنواتی و تشریح برنامههای اعطای تسهیلات از منابع جدید برگزار شد.
مرتضوی در این دیدارها ضمن تقدیر از عملکرد بانکهای کشور، اظهار کرد: تحقق مأموریتهای خطیر دولت در زمینههایی همچون ایجاد اشتغال مولد و پایدار و صیانت از نیروی کار جز با اتکا به عنایت الهی، سرلوحه قراردادن خدمات صادقانه خودجوش به مردم، وجدان کاری و مسئولیتپذیری نسبت به آحاد جامعه میسر نمیشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: خوشبختانه در دو سال گذشته رشد اقتصادی خوبی داشتیم و همه گزارشها مؤید این موضوع است.
وی معتقد است کار عالمانه بانکها کاری فردی نیست؛ بلکه جمعی است و نگاه ما به حوزه تولید، نگاه وسیعی میباشد.
مرتضوی با بیان اینکه افزایش تولید برابر با ایجاد اشتغال است، تصریح کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شد که امیدوارم در سال ۱۴۰۲ این رقم افزایش یابد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: از همه بانکهای کشور درخواست داریم که کمک کنند تا اقتصاد در بخش اشتغال پویا شود چرا که اشتغال، پایه و اساس ارتقای وضعیت اقتصادی کشور است.
وی اظهار امیدواری کرد که بانکهای کشور در عرصه خدمت به مردم و تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران، پیشرو برنامههای دولت خدمتگزار مردمی و خدمات صادقانه به جامعه کار، تولید و اشتغال باشند.
نرخ بیکاری کشور به ۹ درصد کاهش یافت
«محمود کریمی بیرانوند» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در حاشیه دیدارهای جداگانه وزیر کار با مدیران عامل بانکهای کشور، ضمن تقدیر از عملکرد مجموعه بانکهای کشور در سال گذشته اظهار کرد: بانکها تاکنون همکاری قابل توجه و ماندگاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتهاند بهطوری که باعث کاهش نرخ بیکاری به ۹ درصد شد.
وی افزود: در واقع کمک مالی شبکه بانکی کشور یکی از عوامل کاهش نرخ بیکاری بود.
کریمی بیرانوند تأکید کرد: سال ۱۴۰۱، سال درخشانی در حوزه تسهیلات روستایی، مشاغل خانگی، تکالیف نهادهای مالی و تأمین مالی بانکها بود.
وی ادامه داد: با حمایت نظام بانکی کشور، یک نوسازی در سطح بازار کار صورت گرفت و حمایت بانکها رکن اصلی این اتفاق بود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مدیران عامل بانکها خواست در نیمه دوم سال همچون ابتدای امسال حرکتی پویا و خستگیناپذیر در حوزه اشتغال داشته باشند.
همچنین در این دیدارها مدیران عامل بانکها به تشریح عملکرد خود در حوزه اشتغال و سایر حوزههای کاری خود پرداختند. ارائه تسهیلات به مناطق محروم و طبقه مستضعف، پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی، مدرسهسازی، تهیه کیف و لوازمالتحریر، کمک به بیماران، ارائه خدمات به بازنشستگان و کارگران، حمایت از افراد دارای مهارت، کمک به تعاونیها، اعطای تسهیلات روستایی و تکلیفی و... از جمله اقدامات بانکهای کشور عنوان شد.
نظر شما