تحولات لبنان و فلسطین

مدیرکل صلح و امنیت بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: همچنان هزاران مصدوم‌ شیمیایی در کشورمان از آثار و عوارض سلاح های شیمیایی رنج می برند و جامعه بین‌المللی باید برای منع استفاده و اشاعه سلاح‌های شیمیایی تلاش کند.

جامعه بین‌المللی باید برای منع استفاده و اشاعه سلاح‌های شیمیایی تلاش کند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، مراسم افتتاحیه یازدهمین دوره بین المللی کمک و حفاظت در برابر سلاح‌ها و سوانح شیمیایی با همکاری مرجع ملی کنوانسیون سلاح های شیمیایی وزارت امور خارجه و دبیرخانه سازمان منع سلاح های شیمیایی با سخنرانی اسد الله اشراق جهرمی مدیرکل صلح و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه در تهران برگزار شد.

مدیرکل صلح و امنیت بین‌المللی وزارت امور خارجه در سخنرانی افتتاحیه با اشاره به راهبرد اصلی جمهوری اسلامی ایران، یعنی ممنوعیت تمامی انواع تسلیحات کشتار جمعی، به تاریخچه رنج‌آور استفاده از سلاح‌های شیمیایی توسط رژیم صدام علیه ایران پرداخت.

اشراق جهرمی تأکید کرد: جامعه بین‌المللی باید با همکاری و تلاش مشترک، برای منع استفاده و اشاعه سلاح‌های شیمیایی تلاش کند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قربانی سلاح های شیمیایی در دوره معاصر است، افزود: در شرایط جاری نیز هزاران مصدوم‌ شیمیایی در کشورمان، همچنان از آثار و عوارض سلاح های شیمیایی رنج می برند.

مدیرکل صلح و امنیت بین‌المللی وزارت امور خارجه همچنین موانع غیرفنی و تحریم های غیر انسانی تحمیلی علیه دارو و درمان مصدومان شیمیایی را تقبیح و محکوم کرد.

گفتنی است، یازدهمین دوره بین المللی کمک و حفاظت در برابر سلاح‌ها و سوانح شیمیایی از تاریخ ۲۳ تا ۲۷ مهرماه در تهران برگزار می شود. در این دوره، ۲۶ نفر دانش‌پذیر از کشورهای مختلف شرکت نموده اند. هدف اصلی این دوره، افزایش آگاهی و تسلط کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه صلح و امنیت بین‌المللی در زمینه روش‌های مقابله با خطرات سلاح‌های شیمیایی است.

در این دوره آموزشی که توسط سازمان منع سلاح‌های شیمیایی مستقر در لاهه هلند برگزار می‌شود ، اساتید توانمند ایرانی از دانشگاه های ایران به عنوان مدرسان این دوره مشغول به تدریس مباحث مربوط به حفاظت در برابر سلاح‌های شیمیایی هستند. این اساتید با تجربه و دانش خود، به شرکت‌کنندگان در دوره، روش‌ها و استراتژی‌های مقابله با سلاح‌های شیمیایی را آموزش می‌دهند.

برگزاری این دوره آموزشی فرصتی مناسب برای تقویت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه صلح و امنیت و ارتقاء دانش و توانمندی کارشناسان فعال در این زمینه است. این دوره علاوه بر ارائه محتوای تخصصی، فرصتی مناسب برای تبادل نظر و تجربیات بین شرکت‌کنندگان را فراهم می‌کند و یک گام مهم در جهت تقویت امنیت بین‌المللی و پیشگیری از استفاده از سلاح‌های شیمیایی محسوب می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.