تحولات منطقه

پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون «دبیری» و «هنرآموزی» به منظور ساماندهی شدن در مدارس باید فردا شنبه ۲۹ مهر ماه به عنوان نخستین روز کاری بعد از اعلام نتایج این آزمون، برای تشکیل پرونده اقدام کنند و در غیر این صورت به منزله انصراف از آزمون تلقی می شود.

 فرآیند تشکیل پرونده قبول شدگان آزمون «دبیری» و «هنرآموزی» برای جاگیری در مدارس از فردا آغاز می‌شود
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی دبیری و هنرآموزی بعد از ظهر چهارشنبه ۲۶ مهرماه اعلام شد.

بر این اساس پذیرفته شدگان باید برای پیگیری امور مربوط به ادامه فرآیند استخدام اعم از تشکیل پرونده  استخدامی، انجام معاینات پزشکی، اخذ گواهی عدم سوء پیشینه و شرکت در دوره مهارت آموزی و... اقدام کنند و در غیر این صورت عدم مراجعه برای پیگیری هر یک از این مراحل به منزله انصراف از استخدام در آموزش و پرورش تلقی می‌شود.

چطور برای تشکیل پرونده اقدام کنیم؟

پذیرفته شدگان نهایی برای تشکیل پرونده استخدامی، انجام معاینات پزشکی تکمیلی نظیر آزمایشات پاراکلینیکی و اخذ معرفی نامه برای گواهی عدم سوءپیشینه و نیز اطلاع از سایر مراحل و مدارک لازم، باید دو روز بعد از اعلام نتایج یعنی فردا شنبه ۲۹ مهرماه  به اداره کل آموزش و پرورش استان‌ سهمیه خدمتی مراجعه کنند.

همچنین به جز مراجعه حضوری لازم است پذیرفته شدگان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به سامانه اطلاع رسانی اداره کل آموز ش و پرورش استان مربوطه نیز مراجعه کنند.

دبیران و هنرآموزان از کی در مدارس تدریس می‌کنند؟

از سوی دیگر پذیرفته شدگان نهایی این آزمون، به منظور ساماندهی در مدارس باید در اولین روز کاری بعد از اعلام نتایج از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، یعنی فردا شنبه ۲۹ مهرماه به اداره کل آموزش و پرورش استان و منطقه خدمتی قبول شده مندرج در دفترچه آزمون مراجعه کنند.

صدور حکم استخدام پیمانی این معلمان به شرط صدور تاییدیه انفرادی گزینش برای داوطلب، داشتن ابلاغ تدریس و با رعایت سایر ضوابط و مقررات استخدامی مربوط است.

دوره مهارت آموزی چطور برگزار می شود؟

بر اساس برنامه ریزی‌های انجام گرفته و زمان بندی تعیین شده، دوره مهارت آموزی قبول شدگان آزمون دبیری و هنرآموزی همزمان با انجام سایر مراحل استخدامی از طریق دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان به عنوان مجری دوره انجام می‌شود.

از این رو برای اطلاع از نحوه ثبت نام و شرکت در دوره مهارت آموزی، باید پذیرفته شدگان بر اساس رشته شغلی خود پنج روز بعد از اعلام نتایج نهایی آزمون یعنی از دوشنبه اول آبان ماه به درگاه اطلاع رسانی دو دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان مراجعه کنند.

بخشی از هزینه برگزاری این دوره یک ساله مهارت آموزی که شامل خدمات آموزشی و رفاهی می‌شود، بر عهده داوطلب است و محل آموزش نیز بر اساس شغل محل توسط دانشگاه مجری دوره تعیین می‌شود.

چنانچه به هردلیلی در این مرحله صلاحیت عمومی فرد پذیرفته شده در آزمون دبیری و هنرآموزی از سوی هسته گزینش مورد تایید قرار نگیرد، انجام معاینات پزشکی، ارائه گواهی سوء پیشینه و شرکت در دوره مهارت آموزی و موفقیت در آن هیچگونه حقی برای استخدام در وزارت آموزش و پرورش ایجاد نمی‌کند و از ادامه فرآیند انجام کار جلوگیری می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دوره مهارت آموزی و تشکیل پرونده استخدامی چیست؟

گرچه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دوره مهارت آموزی و تشکیل پرونده استخدامی به ترتیب از سوی دانشگاه مجری دوره و اداره کل آموزش و پرورش استان سهمیه خدمتی اعلام می‌شود اما داشتن اصل و تصویر مدارک سجلی و هویتی داوطلب اعم از کارت ملی، شناسنامه و شناسنامه فرزندان، اصل و تصویر مدارک تحصیلی اعم از گواهینامه موقت یا دانشنامه، اصل کارنامه نتایج نهایی آزمون، اصل و تصویر مدارک مربوط به ایثارگری، اصل و تصویر کارت پایان خدمت و معافیت دائم برای افراد مذکور لازم است.

داوطلبانی که قبول نشده‌اند و معترض هستند چه کنند؟

داوطلبانی که در ردیف قبول شده‌های نهایی آزمون دبیری و هنرآموزی قرار نگرفته‌اند و نسبت به نتایج اعتراض دارند؛ بعد از ۲۴ ساعت از اعلام نتایج نهایی این آزمون یعنی از بعداز ظهر روز پنجشنبه ۲۷ مهرماه به مدت پنج روز می‌توانند با مراجعه به سامانه ارزیابی تکمیلی به نشانی https://jazb.sru.ac.ir/auth/login نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام کنند.

برای ورود به سامانه مذکور باید داوطلبان کد ملی خود را به عنوان نام کاربری و شماره پرونده در آزمون را به عنوان رمز عبور وارد کنند تا حساب کاربری آنها باز شده و امکان ثبت اعتراض داشته باشند.

مهلت ثبت اعتراض پنج روز است و داوطلبان معترض نسبت به نتیجه آزمون خود تا دوشنبه اول آبان وقت دارند تا اعتراض خود را در سامانه یاد شده ثبت کنند.

همچنین در این زمینه تاکید شده است که داوطلبان معترض از مراجعه حضوری به ادارات کل آموزش و پرورش استان، هسته های گزینش استان و یا ستاد وزارت آموز شو پرورش خودداری کنند چراکه رسیدگی به اعتراضات فقط از طریق درگاه اطلاع رسانی رسیدگی به اعتراضات انجام می‌شود.

پس از پایان مهلت پنج روزه ثبت اعتراض، درخواست‌های رسیدگی به اعتراضات دیگر پذیرفته نیست و پاسخگویی به نتیجه اعتراضات نیز حداکثر تا ۴۵ روز پس از اتمام مهلت ثبت اعتراض از درگاه یاد شده اعلام می‌شود.

داوطلبانی که «کد ۱۹» شدند، چه کنند؟

داوطلبانی که صلاحیت عمومی یا همان گزینش آنها مورد تایید قرار نگرفته و در ستون وضعیت قبولی کارنامه اعلام نتایج نهایی آنها کد ۱۹ درج شده است، باید از ششم آبان تا ششم دی سال جاری ضمن مراجعه حضوری به هسته گزینش استان محل ارزیابی شده خود، نسبت به ارائه درخواست کتبی تجدید نظر اقدام و مراحل بررسی پرونده خود در فرآیند تجدید نظر را از هسته مزبور پیگیری کنند.

عدم ارائه درخواست تجدید نظر برای پرونده این داوطلبان در مهلت زمان مذکور به منزله انصراف تلقی می‌شود  و به درخواست های تجدید نظر پس از ششم دی ماه سال جاری ترتیب اثر داده نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.