تحولات لبنان و فلسطین

پایان یافتن سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) بهانه‌ای شد تا به سراغ برخی از این برگزیدگان رفته و روایت آن‌ها را از کم و کیف و افق این جشنواره جویا شویم.

مملو از معنویت و جوینده دستاوردهای گفتمان‌ساز

پایان یافتن سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) بهانه‌ای شد تا به سراغ برخی از این برگزیدگان رفته و روایت آن‌ها را از کم و کیف و افق این جشنواره جویا شویم.

همواره باید در جست‌وجوی دستاوردهای جدید و گفتمان‌ساز بود

سیدصادق غفوریان، برگزیده بخش مستند بین‌الملل گفت: جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) اگرچه ویژگی‌ها و جذابیت‌های خاص خود را دارد، اما بی‌شک آنچه این جشنواره را ارزشمندتر و مؤثرتر می‌نمایاند، دستیابی به دستاوردهای مؤثر و گفتمان‌ساز در حوزه رضوی است.

سیدصادق غفوریان که با مستند «عشق در افق شرق» رتبه نخست و برگزیده این دوره را کسب کرد، در حاشیه اختتامیه به خبرنگار آستان‌نیوز گفت: لازمه نائل آمدن به دستاوردهای مؤثر، جریان‌ساز و گفتمان‌ساز مستلزم هدف‌گذاری در تولیدات فاخری است که به واسطه آن‌ها بتوان جامعه ارادتمندان به معارف حضرت رضا(ع) و این آستان مقدس را اقناع کرد.

وی ادامه داد: در این ارتباط، تولید اثر در قالب‌های گوناگون مبتنی بر ذائقه مخاطبان ارادتمند به این ساحت قدسی در اقصی نقاط عالم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سیدصادق غفوریان به سخنان تولیت آستان قدس رضوی در اختتامیه اشاره کرد و گفت: بخش دیگری که باید مورد نظر قرار داد، توصیه مهم تولیت محترم است که در بخش محتوایی و شکلی آثار و جشنواره، میزان اثرگذاری، جریان‌سازی و ایجاد امتدادبخشی معارف رضوی در بطن جامعه و رسانه‌های فراگیر باید در دستور کار قرار گیرد.

 این مستندساز پیشنهاد کرد، جشنواره در تداوم مسیر خود، جدی‌تر به تولیدات فاخر و شناسایی نخبگان رسانه‌ای در راستای نیل به اهداف خود اهتمام ورزد.

غفوریان درباره مستند خود با نام عشق در افق شرق گفت: این مستند ماجرای دلدادگی و ارادت بانویی تایلندی به حضرت رضا(ع) است که با همراهی همسرش پس از گذر از آیین بودا، بخش‌هایی از زندگی و دلدادگی‌شان به حضرات معصومین(ع) روایت می‌شود.

محبت امام مهربانی‌ها را به زبان امروزی در گزارشم نشان دادم

برگزیده بخش گزارش خبری تلویزیونی سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) نیز گفت: رأفت و محبت امام مهربانی‌ها را به زبان امروزی در گزارش خبری‌ام نشان دادم.

ملیحه پژمان بیان کرد: با اثری با عنوان «شب قدر در زندان» در این جشنواره شرکت کردم و حائز رتبه شدم.

وی ادامه داد: برای تولید این اثر همراه با خادمان رسانه‌ای امام رضا(ع)، شبی را با مددجویان زندان مشهد گذراندم. در حاشیه این برنامه، دو نفر از مددجویان زندانی نیز با کمک آستان قدس رضوی از زندان آزاد شدند.

این خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران افزود: اگر در گذشته امام رضا(ع) به عنوان امامی مهربان شناخته شده بودند، در این زمانه خادمان ایشان این مهر و محبت را کاربردی کردند و از تمام ظرفیت‌ها برای نشر محبت امام رضا(ع) در جامعه امروزی استفاده می‌کنند.

همچنین وی در پاسخ به پرسش «وجه تمایز جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) با سایر جشنواره‌های رسانه‌ای برای شما چیست؟» گفت: به نظرم شرکت و برگزیده شدن در این جشنواره، رزق ما از طرف امام رضا(ع) است.

پژمان با اشاره به اینکه هر ساله گزارش‌های متعددی در قالب مصاحبه با مسئولان تهیه می‌کند، اضافه کرد: در مجموع، تمام گزارش‌های خبری که با نام امام رضا(ع) تهیه می‌کنم، رزق خودم می‌دانم. در این میان، آن شب قدری که در آن زندان سپری کردم، هیچ ‌گاه از خاطرم نمی‌رود.

وی در خصوص برگزاری سومین دوره جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) نیز گفت: جشنواره بسیار خوبی است به خصوص که امسال بخش‌های جدیدی به آن اضافه شده بود. بی‌تردید این جشنواره باید هر سال گسترده‌تر شود، چون امام رضا(ع) یک شخصیت جهانی هستند و نباید به ایران و مشهد منحصر شوند.

ضرورت پرداخت اصحاب رسانه به ابعاد مختلف زندگی و شخصیت امام هشتم(ع)

فرشید عبدی در حاشیه اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) بیان کرد: به منظور خدمت در دستگاه امام رضا(ع) علاوه بر پرداختن به موضوع زیارت باید به موضوعات متنوع و مرتبط دیگر نیز پرداخت.

وی با بیان اینکه خدا را شاکر است که بار دیگر به عنوان یکی از خادمیاران امام رضا(ع) توانسته در این جشنواره حضور پیدا کند، افزود: اثرم با عنوان «یا من اسمه دواء و ذکره شفاء» در بخش گزارش خبری تلویزیونی این دوره جشنواره شایسته تقدیر شناخته شد.

عبدی گفت: این اثر روایتگر کرامت و رأفت آقا علی بن موسی الرضا(ع) است و محبت این امام بزرگوار را نسبت به تمام مردم دنیا به ویژه بیماران که به بارگاه ملکوتی رضوی مشرف می‌شوند، نشان می‌دهد. در واقع این زائران بیمار به شفاخانه امام رضا(ع) متوسل می‌شوند و عنایت ویژه این امام شامل حالشان می‌شود.

خبرنگار صدا و سیمای خراسان رضوی خاطرنشان کرد: جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) فرصت مناسبی برای نشان دادن شخصیت، فضائل، علم و حکمت این امام همام در ابعاد مختلف است.

جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) مملو از معنویت است

برگزیده بخش مستند جشنواره نیز گفت: حس معنوی این جشنواره بر حس هنری آن برتری دارد و ما اصحاب رسانه از روی دل در این جشنواره شرکت می‌کنیم.

قاسم قاسمی در حاشیه اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) اظهار کرد: در واقع ما دوست داریم با شرکت در این جشنواره به نوعی هر چند کوچک، دین خود را به ساحت مقدس امام رضا(ع) ادا کنیم.

وی گفت: به عنوان طراح و تهیه‌کننده مستند «خارج از محدوده» در سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای امام رضا(ع) شرکت کردم و موفق به کسب رتبه دوم در بخش مستند شدم.

این فیلمساز مستند و داستانی ادامه داد: این اثر با محوریت موضوعی حادثه ماه مبارک رمضان امسال حرم مطهر رضوی که منتهی به شهادت دو روحانی شد، تولید شده است.

وی خاطرنشان کرد: به طور معمول به عنوان یک مشهدی رصد می‌کنم که کجا می‌توان یک گره رسانه‌ای در حوزه امام هشتم(ع) و زائران ایشان را باز کرده و به آن ورود پیدا کنم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.