تحولات لبنان و فلسطین

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: براساس پژوهانه‌ای که به استادان جوان ارائه می‌شود، اعضای هیئت علمی اعتبار مالی پیدا می‌کنند و می‌توانند از محل پژوهانه هزینه‌هایی مانند خرید لوازم پژوهشی داشته باشند.

 استادان جوان با دریافت پژوهانه اعتبار مالی کسب می‌کنند

 با توجه به برنامه‌های دولت درباره اعطای پژوهانه به پژوهشگران و در راستای حمایت از تحقیقات پژوهش‌های اساتید دانشگاه‌ها و با توجه به دستور وزیر علوم مقرر شده است که به تمام اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها اعتبار ویژه‌ای تعلق گیرد که از پژوهانه پرداختی دانشگاه‌ها جدا است.

عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره نحوه اعطای پژوهانه به اساتید دانشگاهی گفت: در مرحله قبل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پژوهانه‌ای برای استادان جوان درنظر گرفت.

وی افزود: براساس میزان فعالیتی که یک استاد می‌تواند در زمینه کارهای پژوهشی، تعداد کتاب و مقالات چاپی و فعالیت‌های پژوهشی مختلف داشته باشد، در هر سال پژوهانه‌ای به این استادان تعلق می‌گیرد. معمولاً یکی دو سال طول می‌کشد تا استادان جوان شرایطی پیدا کنند که مستحق دریافت پژوهانه باشند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کار ابتکاری انجام داده و به تمام استادان جوان پژوهانه داده‌ است. ما هم طی 5 سال اخیر برای استادان جوانی که جذب شده‌ بودند پژوهانه در نظر گرفتیم که بخشی از مرحله اول این پژوهانه از اعتبارات وزارت علوم و بخشی دیگر از اعتبارات دانشگاه علامه پرداخت شد و ما در دانشگاه علامه ۱۰۰ درصد این پژوهانه را پرداخت کرده‌ایم. 

معتمدی گفت: دانشگاه علامه طباطبائی نزدیک به ۶۰۰ استاد دارد و اخیراً وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دنبال این است به اعضای هیأت علمی پژوهانه بدهد که ما تا امروز از مبلغ آن خبر نداریم. 

وی اظهار کرد: ان‌شاءالله این فرصت مناسبی است و براساس پژوهانه‌ای که به هیأت علمی ارائه می‌شود، هیأت علمی یک اعتبار مالی پیدا می‌کند که براساس اعتبار مالی خودش موارد مصرفی برایش مشخص شده و می‌تواند هزینه‌هایی در زمینه شرکت در همایش‌های بین‌المللی، شرکت در نشست‌ها، خرید برخی لوازم پژوهشی از محل پژوهانه عضو هیأت علمی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.