تحولات منطقه

در روزهای اخیر افشای نوار صوتی ۵ ماه قبل بنیامین نتانیاهو که در آن تصریح می‌کند که دو نبرد پیشین میان حماس و ارتش این رژیم باعث فروپاشی کامل زیرساخت‌های تهاجمی گروه‌های مقاومت حماس شده و تهدیدی آنها را متوجه نیست، جنجال برانگیز شده است.

افشاگری نوار صوتی بنیامین نتانیاهو و چرایی غافلگیری ارتش رژیم اسرائیل
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین به نقل از تسنیم افشای نوار صوتی سخنان ۵ ماه قبل بنیامین ‎نتانیاهو در جلسات حزب لیکود نشان می دهد نخست وزیر رژیم صهیونیستی برخلاف منتقدین سیاست های امنیتی اش در این حزب معتقد بوده است که دو نبرد القدس در سال  ۲۰۲۱ رقم خورد و  انتقام آزادگان در می ۲۰۲۳ عملا تمامی زیرساخت های نظامی حماس و جهاد اسلامی را نابود و ضمن ایجاد بازدارندگی برای اسرائیل، ترس و وحشت را از هرگونه اقدام نظامی مجدد گروه های فلسطینی علیه رژیم اسرائیل ایجاد کرده است.

.

نوارهای صوتی افشاشده همچنین از مجادله نتانیاهو و دنی دانون بر سر دلایل خودداری نخست وزیر از واکنش متقابل به عملیات شهرک «الی» در خرداد ماه سال جاری حکایت دارد. در عملیات الی که در یک پمپ بنزین به وقوع پیوست، ۴ اسرائیلی کشته شده بودند.

این افشاگری شبکه کان عملا قصور امنیتی نتانیاهو را عامل غافلگیری اطلاعاتی اسرائیل در روز ‎شنبه سیاه و وقوع عملیات ‎طوفان الاقصی معرفی می نماید.

همزمان جدیدترین نظرسنجی شبکه ۱۳ تلویزیون ‎اسرائیل از افزایش فشارها بر کابینه ‎نتانیاهو از زمان عملیات ‎طوفان الاقصی حکایت دارد، به نحوی که تنها ۱۸ درصد پرسش شوندگان از ادامه نخست وزیری وی حمایت به عمل می آورند. هم چنین ۵۶ درصد اسرائیلی‌ها به مدیریت جنگ توسط نتانیاهو اعتماد ندارند.

روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارشی آورده است؛ موضوع نگران‌کننده برای اسرائیلی‌ها این است، فردی که باید تمام انرژی خود را صرف خلاصی اسرائیل از فاجعه جنگ غزه کند، همچنان درگیر تفکرات و دغدغه‌های شخصی‌اش است. زمان آن فرا رسیده حزب لیکود شجاعت به خرج دهد و بررسی کند آیا رئیس حزبشان واجد شرایط ریاست هست یا خیر؟

به نظر می رسد که این نبرد با پایان عمر سیاسی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر ۷۴ ساله رژیم صهیونیستی همراه باشد. این افشاگری و عملکرد کابینه او در قبال اقدامات گروه های مقاومت به هیچ عنوان نتوانسته رضایت عمومی را به دست بیاورد و فشار افکار عمومی در خصوص پرونده تبادل  اسراء در داخل و راهپیمایی، تظاهرات و اقدامات دیپلماتیک در فضای بین المللی، شرایط را به ضرر نتانیاهو و کابینه افراطی اش قرار داده است.

نتانیاهو از یکسو باید ضربه ای که اسرائیل در آغاز جنگ خورده را جبران کند و از سوی دیگر باید ۲۳۰ اسیر اسرائیلی را از بند حماس رها سازد که این هدف ها آشکارا با هم تناقض دارند.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.