به گزارش قدس آنلاین، این نامه «نفرت، سواستفاده و انتقام» علیه کارمندان مسلمان، عرب و فلسطینی در محل کار وجود دارد را محکوم می کند.
کارمندانی که این نامه را نوشته اند به دلیل ترس از انتقال، نام خود را فاش نکرده اند و از ساندار پیچای مدیرارشد اجرایی گوگل، توماس کوریا مدیر ارشد گوگل کلاود و دیگر رهبران ارشد خواسته اند به طور عمومی نسل کشی موجود را با شدیدترین شکل ممکن محکوم کنند.
علاوه برآن ، این کارمندان از شرکت خواسته اند پروژه Nimbus را لغو کند که یک توافق ۱.۲ میلیارد دلاری برای تامین هوش مصنوعی و دیگر فناوری های پیشرفته برای ارتش رژیم صهیونیستی است.
در بخشی از نامه آمده است: ما کارمندان مسلمان، فلسطینی و عرب گوگل در کنار همکاران یهودی ضدصهیونیستی خود نمی توانیم در مقابله با نفرت، سواستفاده و انتقامی که در محل کار با آن روبرو می شویم، ساکت بمانیم.
این نامه نمونه های خاصی از رفتارهای نامناسب در محل کاررا ذکر کرده است. این موارد شامل عده ای از کارمندان گوگل است که فلسطینی ها را به حمایت از تروریسم متهم می کنند،به پیامبر اسلام تهمت می زنند و به طور علنی در پلتفرم های کاری و رسمی گوگل فلسطینی ها را حیوان می نامند. این گروه معتقدند رهبران شرکت بیکار ایستاده اند. به گفته آنها مدیران گوگل کارمندان را برای ابراز همدردی با ساکنان غزه بیمار نامیده اند.
کارمندان مدعی هستند مدیران گوگل به طور علنی از کارمندان عرب و مسلمان شرکت درباره حمایتشان از حماس پرسده اند. در بخشی از نامه آمده است: حتی تلاش های هماهنگی برای رصد کردن زندگی عمومی کارمندان حامی فلسطین و گزارش آنها به گوگل و نیروهای پلیس با عنوان حمایت از تروریسم انجام شده است.
یکی دیگر از نمونه های ذکر شده در این نامه آن است که «درخواستهای صمیمانه» برای اهدای کمک به یک موسسه خیریه برای شهروندان غزه با اظهارنظرهای متعدد در مورد غیرانسانی بودن ساکنان آن به عنوان «حیوان»، بیتوجهی به وضعیت اسفناک مردم این منطقه و درخواست از کارمندان گوگل برای تحریم امدادرسانی به غیرنظامیان با این توجیه است که از مدارس فلسطینی و بیمارستانها برای «تروریسم» استفاده میشدند.
همچنین این نامه مدیران گوگل را به سواستفاده از رده شان برای پرسیدن سوالات، گزارش دادن و تلاش برای اخراج کارمندان عرب، مسلمان و فلسطینی کرده اند که با مردم این منطقه ابراز همدردی کرده بودند.
سرمد گیلانی یکی از مدیران نرم افزار گوگل و یکی از نویسندگان نامه در مصاحبه ای با نیویورک تایمز می گوید: باید بسیار بسیار مراقب بود چون هر نوع انتقاد از رژیم صهیونیستی ممکن است به یهود ستیزی تعبیر شود.
نظر شما