به گزارش قدس آنلاین ، رضا بهراملو در جمع خبرنگاران از ثبت جهانی گردوی تویسرکان خبر داد و اظهار کرد: تویسرکان دارای دومین برند جهانی شد، به طوری که نظام کاشت، داشت و برداشت گردوی تویسرکان توسط فائو ثبت جهانی شد.
وی با اشاره به اینکه میزان برداشت گردو در تویسرکان بیش از ۱۹ هزار تن است افزود: کیفیت و برند این محصول زبانزد است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: پیش از این نیز انگور ملایر از استان همدان در نظام میراثی کشاورزی جهان جیاس فائو به ثبت رسیده بود.
وی با تاکید بر اینکه ۵۸ درصد از باغات تویسرکان گردو است گفت: جهانی شدن گردو نیز نشان از منحصربه فرد بودن آن دارد.
بهراملو خاطرنشان کرد: ثبت جهانی نظامهای میراث کشاورزی که تاکنون در سازمان فائو ثبت شده بود به ترتیب قنات کاشان، انگور ملایر، زعفران گناباد و انجیر استهبان بود.
وی گفت: گردوی تویسرکان به عنوان پنجمین ثبت جهانی کشاورزی کشور و دومین ثبت جهانی کشاورزی استان در جیاس فائو ثبت شده است.
رئیس سازمان جها کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه ثبت گردوی تویسرکان در ۱۸ آبان ماه جاری در جیاس فائو ثبت شده است اضافه کرد: استان همدان تنها استان کشور است که تاکنون موفق به ثبت دو نظام کشاورزی در فائو شده است.
۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
کد خبر: 934238
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ثبت جهانی گرودی تویسرکان خبر داد.
نظر شما