تحولات منطقه

منابع خبری چهارشنبه شب گزارش دادند، در بمباران محله‌ای در مرکز شهر غزه بیش از ۳۰ فلسطینی شهید شدند.

۳۰ شهید در حمله هوایی صهیونیست‌ها به مرکز غزه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین از رادیو صدای قدس، بیش از ۳۰ فلسطینی در بمباران مسجدی در محله الصبره واقع در مرکز شهر غزه شهید شدند.

بر اساس این گزارش، در بمباران مدرسه ای در اردوگاه النصیرات در مرکز غزه که محل اسکان آوارگان فلسطینی است، یک نفر شهید و شماری زخمی شدند.

همچنین در بمباران یک برج مخابراتی در خان یونس واقع در جنوب غزه یک کودک شهید و شماری زخمی شدند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت امنیتی و نظامی غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی به این رژیم برای کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha