هرچند که زنگ ورزش یکی از درسهای رسمی دانشآموزان در مدارس است اما برخی از مدارس بویژه در مقطع ابتدایی هنوز این درس را به رسمیت نمیشناسند و یا بطور کلی این زنگ را از برنامه هفتگی دانشآموزان حذف کرده و یا در این زنگ به آموزش دانشآموزان نمیپردازند و آنها را در حیاط مدرسه به حال خود رها میکنند.
صادق ستاریفرد درباره اجرای صحیح زنگ ورزش در مدارس اظهار کرد: زنگ ورزش هم مانند سایر زنگها جزو تقویم درسی رسمی است و اجرای این برنامه تکلیفی و اجباری است.
وی افزود: اجرای زنگ ورزش فقط برای دانشآموزانی لازم به اجرا نیست که مشکل سلامت و پزشکی داشته باشند و آن هم با گواهی پزشکی مورد اعتماد وزارت آموزش و پرورش ممکن است اما اگر مدرسهای زنگ ورزش را اجرا نکند، تخلف است.
معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که چرا معلمان ابتدایی زنگ ورزش را اجرا نمیکنند، گفت: ساعت موظفی معلم ابتدایی و ساعت دروس هفتگی این دانشآموزان ۲۴ ساعت است و زنگ ورزش هم مانند درس هنر جز تکالیف معلم ابتدایی محسوب میشود.
ستاریفرد با اشاره به اینکه زنگ ورزش براساس تقویم باید ۲ زنگ باشد، یادآورشد: اجرای ۲ زنگ ورزش به همه استانها ابلاغ شده است. همچنین اینکه از سوی معاونت آموزش ابتدایی هم به استانها ابلاغ شده که دانشآموزان ابتدایی باید ۵ زنگ در روز داشته باشند اما برخی از مدارس براساس اقتضائاتی زنگها را با هم ادغام میکنند که اعلام شده حتما زنگها باید یک ساعت باشد.
وی با بیان اینکه توانمندسازی معلمان ابتدایی و آموزگاران برای اجرای هر چه بهتر درس تربیت بدنی در دستور کار است، ادامه داد: تلاش این است که آموزشها و توانمندی را به سمت صدور گواهی ببریم، اینکه خودمان هم بدانیم که چه تعداد از معلمان به توانمندی و مهارت لازم رسیده اند و چه تعداد هم نیاز به کار دارند.
ستاری فرد پیش از این درباره آموزش یک مهارت ورزشی به دانشآموزان دوره ابتدایی گفته بود: این موضوع در حال پیگیری است و دانشآموزان برای ورود به دوره متوسطه اول حتماً باید یک مهارت ورزشی را فرا بگیرند که جزییات آن به زودی اعلام میشود و آموزش و پرورش مجری آن است.
نظر شما