تحولات منطقه

در سومین روز از هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» ۴۹ مستند اکران و ۳ کارگاه برگزار می‌شود.

در سومین روز سینماحقیقت چه می گذرد؟/ اکران ۴۹ مستند و برگزاری ۳ کارگاه
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، هفدهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقت امروز و در سومین روز برگزاری از ساعت ۱۱ تا ۲۴ در سالن‌های مختلف پردیس سینمایی چارسو و سالن سینماتوگراف موزه سینما، میزبان علاقمندان و اصحاب رسانه خواهد بود.

سالن ۱ پردیس چارسو

مستند بلند «عراق چگونه اراک شد» به کارگردانی سعید شاه‌حسینی در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۳ تا ۱۵ نمایش داده می‌شود.

از ساعت ۱۵ تا ۱۷ هم مستند بلند «آوار» به کارگردانی عبدالخالق طاهری در بخش مسابقه ملی اکران خواهد شد.

مستند بلند «آخرین کوسه نهنگ» به کارگردانی رامتین بالف در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ نمایش داده می‌شود.

در این سالن مستند بلند «احمد» به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی در بخش مسابقه ملی و جایزه شهید آوینی از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ و «پدگر» به کارگردانی محمدرضا خوش فرمان از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ در بخش مسابقه ملی و بین‌الملل اکران می‌شوند.

سالن ۲ پردیس چارسو

مستند ‌بلند «در رکاب حضرت عشق» اثر اوویدیو سالازار محصول آمریکا در بخش مسابقه بین‌الملل از ساعت ۱۱ تا ۱۳ نمایش داده خواهد شد.

مستندهای «برای دیدن پلنگ برفی» اثر آنا گانشینا محصول روسیه و مستند کوتاه «متحدین خوش آمدید» اثر شکیب اسرار و تولین ترنت محصول آمریکا در بخش مسابقه بین‌الملل از ساعت ۱۳ تا ۱۵ به نمایش در می آیند.

همچنین مستند «یک آتشفشان مسکونی» اثر دیوید پانتالئون و خوزه ویکتور فوئنتس محصول اسپانیا در بخش نمایش‌های ویژه و مستند نیمه‌بلند «تجارت به روش همیشگی» اثر چیندوم ایرگبو محصول نیجریه در بخش مسابقه بین‌الملل از ساعت ۱۵ تا ۱۷،مستند «تجلیل یک دختر از پدرش: سلیمان سیه» اثر فتو سیسه محصول کشور مالی در بخش پرتره و مستند کوتاه «خانه موقت» اثر کامیل بمبنیستا محصول لهستان در بخش مسابقه بین‌الملل از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰،مستند «در شهر ما جایی برای شما نیست» اثر نیکولای استفانوف محصول بلغارستان در بخش نمایش‌های ویژه اکران خواهند شد.

مستند کوتاه «حقوق از دست رفته» اثر محمد مصلی محصول لیبی در بخش مسابقه بین‌الملل از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ و مستند «کسوف» اثر ناتاشا اوربان محصول مشترک نروژ و صربستان در بخش نمایش‌های ویژه و مستند کوتاه «با آغاز جنگ ۲۰۰۸ در نوار غزه» اثر محمدحسین مجد محصول فلسطین در بخش مسابقه بین‌الملل از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ اکران خواهد شد.

سالن ۳ پردیس چارسو

مستند بلند «زیبا، لذیذ، مبتذل» به کارگردانی امیررضا جوادی در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۳ تا ۱۵، مستند بلند «ددرس» به کارگردانی مشترک صادق داوری‌فر و نفیسه ظهیری ثانی در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۵ تا ۱۷، مستند بلند «تکثیر در اسارت» به کارگردانی مهدی ایمانی شهمیری در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰، مستند بلند «پرونده تمرد من» به کارگردانی مسعود دهنوی در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ و مستند بلند «راز عیسی» به کارگردانی آبتین شمیلی در بخش مسابقه ملی در سالن ۳ پردیس چارسو اکران خواهند شد.

سالن ۴ پردیس چارسو

سالن ۴ پردیس چارسو در سومین روز جشنواره از ساعت ۲۰ تا ۲۲ میزبان اکران مستند «جاده سامونی» ساخته استفانو ساوونا محصول سال ۲۰۱۸ ایتالیا و فرانسه خواهد بود. مستند «در گرو عشق» به کارگردانی مینا قاسمی زواره هم در بخش نمایش‌های ویژه از ساعت ۲۲ تا ۲۴ اکران می‌شود.

همچنین کارگاه «فرآیند ساخت مستند کوتاه» لقمان خالدی از ساعت ۱۰ تا ۱۲، کارگاه «روایت مستند» شهید العلم از ساعت ۱۳ تا ۱۵ و کارگاه «سمینار کارگاهی: تک نگاری در سینمای مستند» فرهاد ورهرام، ساعت ۱۵ تا ۱۷ در این سالن برگزار خواهد شد.

از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در سالن ۴ پردیس چارسو آیین بزرگداشت اصغر بختیاری با حضور همکاران و خانواده این مستندساز سینمای ایران برگزار خواهد شد.

سالن ۵ چارسو

مستندهای نیمه‌بلند «مهدکودک» به کارگردانی حانیه یوسفیان و «همنوایی عاشقانه» به کارگردانی آذر مهرابی در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۳ تا ۱۵ نمایش داده می‌شود.

مستندهای «آخرین زنگی زمانه» به کارگردانی مهرداد خاکی و «پلی که نیست» به کارگردانی محمدرضا حاج محمد حسینی در بخش جایزه شهید آوینی از ساعت ۱۵ تا ۱۷ اکران خواهد شد.

در سالن ۵ چارسو همچنین مستند «تفنگداران جنوب» به کارگردانی علی بلند نظر در بخش جایزه شهید آوینی از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ اکران می‌شود.

سه مستند کوتاه «محمد قاضی به روایت گوستاو دوره» به کارگردانی حنیف شهپر راد، «گیریشمن» به کارگردانی پژمان مظاهری‌پور و «دختر کوه نور» به کارگردانی جابر بادیاد در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ اکران می‌شود. دو مستند نیمه‌بلند «جمال الدین» به کارگردانی مشترک امیر روئینی و علی کوشا و «می ۱۹۶۸» به کارگردانی احسان امی هم در بخش مسابقه ملی از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ اکران می‌شود.

در سومین روز سینماحقیقت چه می گذرد؟/ اکران ۴۹ مستند و برگزاری ۳ کارگاه

سالن ۶ چارسو

در این سالن دو مستند کوتاه «ترانه‌های رود» به کارگردانی مهدی رخشانی و «سال‌های سرخ» به کارگردانی میلاد محمدی «سگ خور» به کارگردانی مشترک فتح‌الله امیری و نیما عسگری در بخش مسابقه ملی از ساعت ۱۳ تا ۱۵ به نمایش در می‌آیند.

همچنین از ساعت ۱۵ تا ۱۷ مستندهای کوتاه «آخرین خداحافظی» به کارگردانی احسان صبوری، «تیمو» به کارگردانی رضوان بوستانی و «هزار و یک شب بلدیه» به کارگردانی احمد صراف یزد در بخش مسابقه ملی اکران خواهد شد.

مستندهای نیمه‌بلند «جویندگان» به کارگردانی مجید فتحی و «آقای خاص» به کارگردانی سجاد ترابی هم از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ در بخش مسابقه ملی اکران می‌شود.

مستندهای «داستان بارانی» به کارگردانی حسین نژادموسی و «برار انیسه» به کارگردانی سید صادق کاظمی در بخش جایزه شهید آوینی از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰ و دو مستند نیمه‌بلند «من محمدحسن را دوست دارم» به کارگردانی سید محمد محمدی‌سرشت و «مقدس نما» به کارگردانی امیرعباس کنعانی هرندی در بخش مسابقه ملی از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ اکران خواهد شد.

سالن سینماتوگراف موزه سینما

مستند بلند «پدگر» به کارگردانی محمدرضا خوش فرمان در بخش مسابقه ملی و بین‌الملل از ساعت ۱۴ تا ۱۶، مستند «بی‌خوابی» اثر اسماعیل فیفی آنوبیل و نانا یا آنوبیل محصول انگلستان در بخش پرتره از ساعت ۱۶ تا ۱۸، مستند بلند «خانواده خلج» به کارگردانی مشترک مریم الهامیان و مصطفی حاجی قاسمی در بخش مسابقه ملی و بین‌الملل از ساعت ۱۸ تا ۲۰ و مستند بلند «رزیدنت» به کارگردانی امیرمحمد کوچک‌زاده در بخش مسابقه ملی از ساعت ۲۰ تا ۲۲ اکران خواهد شد.

هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» به دبیری محمد حمیدی مقدم ۲۷ آذر تا ۲ دی‌ ۱۴۰۲ در پردیس چارسو برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.