به گزارش قدس آنلاین، همتی مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران در گفتوگو با رادیو اقتصاد اظهار داشت: موضوع گردشگری آبی از دیرباز در فرهنگ و آداب مردم کشور ریشه داشته و در حال حاضر علیرغم تنشهای آبی در نقاط مختلف، همچنان ظرفیتهای آبی بالقوه فراوانی داریم که نگاه تخصصی و فنی به آن نشده است.
همتی با اشاره به تفاهم نامه شرکت توسعه گردشگری ایران با وزارت نیرو افزود: با این تفاهم نامه شیوه نامهای تدوین میگردد تا گام بلندی برای بهره برداری علمی از گردشگری آبی در کشور فراهم شود.
وی با اشاره به ۲۰۰ سد فعال کشور و هزاران رودخانه و برکه و چشمه و.. در نقاط مختلف گفت: این منابع آبی از جمله ظرفیتهایی هستند که میتوان با نگاه صحیح به ذخیرههای زیستی و حفظ آن، مقوله گردشگری آبی را فعال کرد.
این مقام مسؤول با تاکید به مطالعات وسیع و گستردهای که در خصوص منابع آبی کشور صورت گرفته بیان داشت: از سالهای گذشته تا امروز تمامی آبهای معدنی کشور به تفکیک و با نوع کاربرد و خواص آن و سدها و برکهها و تالابها و چشمههای متنوع شناسایی شده است و بعضاً در مراحل مقدماتی و اجرایی مورد استفاده قرار گرفته، اما گام بلند وزیر نیرو در این مسیر در توسعه گردشگری آبی حائز اهمیت بوده است.
وی دغدغه امروز را استفاده بهینه از ذخایر و پهنههای منابع آبی عنوان کرد و تصریح کرد: علیرغم درآمد زایی این صنعت و توجه به محیط زیست میتوانیم ضمن حفظ ذخایر ارزشمند آبی کشور در ارتقا آن بکوشیم.
نظر شما