گروه موسیقی بخش اصلی این کنسرت – تعزیه را تشکیل میدهد. در این شیوه اجرا، شبیهخوانان به همان شیوه مرسوم نمایشی روی صحنه حضور دارند و قطعات ساخته شده و متناسب با صحنهها در قامت یک موسیقی متن دراماتیک و باشکوه از پیش از اجرا آغاز و در تمام طول مدت نمایش در فضاسازی نمایش همراه است.
براین اساس، مخاطبان به نوعی شنونده یک کنسرت موسیقی یکساعته در هفت پرده هستند که هر پرده روایتگر بخشی از داستان حضرت عباس علیه السلام در کربلاست.
پیش از شروع هر پرده، خلاصهای از ترجمه آن به زبان فرانسوی در معرض دید تماشاگران قرار گرفته است.
آریا عظیمینژاد (نوازنده سهتار)، نیما رمضان (نوازنده گیتار الکتریک)، مقداد شاهحسینی (نوازنده عود)، آرش سعیدی (نوازنده گیتار بیس) و فرهاد صفری (نوازنده پرکاشن) اعضای گروه موسیقی این کنسرت ـ تعزیه هستند که ترکیب سازها در آن تحول پیدا کرده است.
سیدمحسن هاشمی در نقش حضرت عباسبن علی (ع) و مجتبی حسنبیگی در نقش شمربنذیالجوشن در این کنسرت- تعزیه به ایفای نقش پرداختند.
تعزیه که به عنوان میراث ناملموس هنر ایران در یونسکو به ثبت رسیده است،برای نخستین بار است که با این شیوه اجرا در خارج از کشور روی صحنه رفته است.
با توجه به استقبال خوب تماشاگران فرانسوی قرار است این رویداد که با حمایت رایزنی فرهنگی ایران در فرانسه برگزار شد، پس از وقفهای کوتاه مجدداً در پاریس و چند شهر دیگر اروپا به روی صحنه برود.
گفتنی است؛ محمد روحالامین طراحی پوستر این رویداد را برعهده داشته است.
نظر شما