به گزارش قدس آنلاین، چای واچاروکه سخنگوی دولت تایلند گفت: تویوتا موتور و هوندا موتور هر کدام حدود ۵۰ میلیارد بات سرمایه گذاری خواهند کرد، در حالی که ایسوزو موتورز ۳۰ میلیارد بات و میتسوبیشی موتورز ۲۰ میلیارد بات سرمایهگذاری خواهند داشت و افزود: این سرمایهگذاریها شامل تولید وانت های برقی میشود.
سرتا تاویسین نخست وزیر تایلند هفته گذشته سفری رسمی به توکیو داشت.
ژاپن به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جنوب شرق آسیا بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده خودرو در این منطقه محسوب میشود. سازندگان ژاپنی برای دههها در صنعت خودروی تایلند حضور داشتهاند، اما شرکتهای چینی خودروهای برقی بهتازگی سرمایهگذاریهای قابل توجهی در این کشور داشته اند.
سخنگوی دولت تایلند گفت سرمایهگذاری خودروسازان ژاپنی در راستای سیاستهای حمایتی دولت برای حرکت از ساخت خودروهای موتور درونسوز به سمت خودروهای برقی است.
تایلند قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ حدود یک سوم تولید سالانه ۲.۵ میلیونی خودروی خود را به خودروهای برقی تبدیل کند و در حال آماده سازی مشوق هایی برای سرمایه گذاری بیشتر در این زمینه است.
کاهش مالیات و یارانههای تایلند در حال حاضر باعث جذب خودروسازان چینی از جمله BYD و Great Wall Motor شده است که به سرمایهگذاری ۱.۴۴ میلیارد دلاری در تاسیسات تولید جدید در این کشور متعهد شده اند.
ماه گذشته مدیران تسلا شرکت آمریکایی تولیدکننده خودروهای الکتریکی طی بازدیدی در شهرکهای صنعتی تایلند برای سرمایهگذاری در این کشور ابراز علاقه کردند.
نظر شما