رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور با اعلام اینکه عسل به فرآورده ایی اطلاق میشود که محصول توسط زنبور عسل و با استفاده از تغذیه از شهد گل و گیاهان تولید شده باشد اظهارکرد: بعضی از زنبورداران در سالهای اخیر بعلت خشکسالی و نبود گل و گیاه از شکر و مواد قندی برای زنبور استفاده میکنند که به این محصول عسل تغذیه ایی گفته میشود و برای زمستان گذرانی یا گذراندن مراحلی از چرخه پرورش زنبور بکار میرود که به علت وجود ساکاروز بالا قابلیت مصرف انسانی آن را ندارند.
علی سلیمانی بهترین راه تشخیص عسل طبیعی را انجام آزمایش در آزمایشگاه و یا اطمینان به تولید کننده عسل دانست و افزود: عسلهای موجود در بازار که تحت عناوین مختلف و با قیمتهای بالا به فروش میرسد در صورت تقلبی بودن نه تنها هیچگونه خواص تغذیه ایی و درمانی ندارند بلکه میتواند سلامت انسان را به مخاطره بیندازند.
وی گفت: بستههای عسل موجود در فروشگاهها باید دارای لیبل که شامل آدرس و نام زنبوردار، شماره تلفن، تاریخ تولید و شماره مجوزهای لازم باشد و در صورت عدم لیبل محموله فاقد هویت محسوب شده و از چرخه مصرف انسانی خارج می شود.
نظر شما